‘Ajax had oogje op Rapid Wien-duo maar Overmars vond ze te duur’

0718ajax-rapidwien

In de 3e voorronde van de Champions League treft Ajax woensdagavond voor het eerst Rapid Wien. Volgens het Oostenrijkse medium Der Kurier waren twee spelers van Rapid afgelopen maanden in beeld bij Ajax voor de vacante posities in de aanval maar Marc Overmars vond Philipp Schobesberger en Robert Beric echter te duur, zo wordt er beweerd.

Schobesberger is een 21-jarige vleugelaanvaller, terwijl Beric een 24-jarige spits is. Hij was vorig seizoen nog erg goed op dreef voor Rapid, met liefst 27 doelpunten in de Oostenrijkse competitie. Scouts van Ajax schijnen het duo van Rapid in de afgelopen maanden te hebben gevolgd. Er werd ook contact gelegd, maar toen Overmars te horen kreeg dat Rapid vijf miljoen euro voor zowel Schobesberger als voor Beric wilde hebben, haakte Ajax af. Ajax haalde uiteindelijk Amin Younes en Yaya Sanogo voor die posities. Tijdens beide ontmoetingen met de Oostenrijkers zal moeten blijken of de zuinigheid van Overmars hem geen windeieren legt of dat het hem indirect alsnog de das om doet.

Bron: Kurier.at

Related posts

84 Comments

  1. Didron

    Beric is best een goede spits! 24 doelpunten is ook niet mis… maar ja… Dagobert wil niets uitgeven… 🙁

    1. Zlatan

      O o o 5 Mill te duur ? Voor een spits die er 27 inschiet ? Het moet niet gekker worden met Marc , bedankt .

  2. Didron

    Zou Dagobert vergeten zijn wat er destijds allemaal aan hem uitgegeven is??!! Kwaliteit kost geld, Marc!!!!

        1. Remco425

          Heeft Ajax, en ook hijzelf trouwens, helemaal niets mee te maken. Het enige dat Ajax er mee te maken heeft is dat ze weer te snel tevreden waren toen hij vertrok.

      1. toon61

        Die doet dat ook niet als hij geen een bal fansoenlijk krijgt , maar Milik kan daar niks aan doen .

      2. paullus

        De spitsen van Ajax staan op een eiland
        De vleugelspelers hebben vast de opdracht om zelf naar binnen te trekken
        En absoluut niet de bal voor geven
        Gezien de 2 oefenpotjes
        Werd onze spits alleen bediend door onze keeper

        1. toon61

          Paullus jij ziet het ook ,zijn wij dat de enigste , zuillen we Hans anders afhuren voor in de arena , kunnen ze allemaal aan een bril .

          1. Zlatan

            Waar wordt er voor getraind dan , en nog weten ze het niet , helemaal mee eens toon 61 ,Hans mee en z’n broertje ook .

    1. toon61

      Laat hem dan de Boer ook mee nemen , die bakt er ook weinig van ,menig verhuren , die had je nu nodig , wat een beleid zonder voetbal .

    2. Starke

      Wat heeft Sinkgraven gekost. Ik hoorde dat het iets in de buurt van 10 mill is geweest.

  3. Jerry 072

    hoeveel miskopen kan hij nog doen voordat er fatsoenlijk wordt geshopt. Ook goed voor hun vertrouwen om het nu naar buiten te brengen… zucht

    1. toon61

      Dat blijft met de boer en markie duren , ze helpen heel ajax naar de klote , en het mooiste is het word nog geduld ook , ik snapecht niet dat de sups niet opspelen .

  4. Royb020

    Hoezo te duur? Ajax heb 120miljoen op de bankrekening staan!! Dan mag je toch wel iets uitgeven!!

    1. toon61

      Je kan toch veel beter een kut voetballer huren van arsenal ,die er niks van gebakt heeft in veel jaren .

      1. Royb020

        Ik vind het huren van een spelen zoiezo weg gegooid geld!! Als je wil bouwen aan een elftal en iets moois wil bereiken in de toekomst dan moet je geen spelers huren!!

        1. Remco425

          Daarom is er juist in dit geval gehuurd. We hadden een 2e spits nodig voor dit jaar, niet voor de jaren erna. Dan hebben we Zivko weer…

        1. toon61

          het is ook al jaren bagger voetbal , een paar jaar met heel veel geluk kampioen geworden , wil jij dan door dit goede beleid wat nergens op slaat , psv vele jaren kampioen zien worden , ze worden steeds rijker door dat kloet beleid bij ajax , ze denken allemaal dat het met de eigen jeugd kan , mar dat lukt echt niet , cente neukers zijn het , het arsenal van nederland , veel geld op de bank ,klote spelers in het veld

          1. quadsboy

            Bagger voetbal kampion geworden lul niet uit je Keel Toon61 en wij zijn geen PSV wij zijn the one the real Ajax

    1. Didron

      Hopelijk niet!! (Of hij moet na de duels tegen ons aller Ajax ineens toch gekocht worden!!)

      1. toon61

        Hopelijk wel ,dan zijn ze meteen wakker , met dat kut beleid wat ze voeren , de centeneukers , ik zeg echt niet dat ze het over de balk moeten gooien , maar goed scouten en kopen moet mogelijk zijn voor niet al teveel geld , maar nee een speler huren die al jaren bagger is , is beter dan een kopen die er daar 27 heeft gemaakt in 33 game,s

    2. Zlatan

      Haal Beric G V D , wat een gezeik , genoeg poen Marcie , nee hoor lekker goedkoop houden , kan je dit beleid wel aan ? Vraag ik me aldoor af ,

  5. -THE BULLDOG-

    Groot gelijk Marc,
    Terecht dat je geen 5 miljoen neerlegt voor iemand uit de Oostenrijkse competitie die niemand kent.
    Als je hem wel gekocht had, dan hadden diezelfde frikandellen die nu aan t klagen zijn hierboven met als voorzitter Toon61 gemauwd dat je iemand gekocht had die niemand kent.
    Je kunt t ook niet gauw goed doen Marc…
    Maar ik heb vertrouwen in je!!

    1. Remco425

      Helemaal mee eens! De grootste klachten op de aankopen zijn dat niemand ze kent. Met deze 2 is het niet anders.

      1. toon61

        KOn jij zlatan mido maxwell , zo maar een paar namen , die konden ze ook niet , en zie wat ervan gekomen is , dus je lult maar wat .

        1. Remco425

          Dat is dus precies mijn punt! Ik kraak onze aankopen niet af omdat ik ze niet ken hahaha

    2. toon61

      IK denk dat iemand die er 27 inlegt beter is als iemand die in veel jaren nog niet een goal gemaakt heeft , je zal zien dat hij zo slecht is dat hij ajax de das om doet , ben jij hier dan ook nog , ik hoop het dan zal je wat over je heen krijgen , en je volgers ook .Bulldogg , je lijkt wel een pinser

      1. Zlatan

        Ja maar de centjes he ? Ik zit me op te vreten als ik lees dat een speler te duur is , we kenden inderdaad bijv :Maxwell en Zlatan ook niet , je heb helemaal gelijk toon61 .

  6. lezerG

    ‘Volgens het Oostenrijkse der Kurir’….’Wordt er beweerd’…..
    Allemaal geruchten.
    Is het echt zo?

  7. Remco425

    Men kent onze aankopen niet en kraken ze af al voordat ze ze hebben zien spelen, men kent deze 2 spelers ook niet en zonder ze te hebben zien spelen doen alsof het wereldtoppers zijn. Ik zie hier een patroon…

  8. Remco425

    Als je een spits koopt, heb je dus voor volgend jaar ook niets meer aan Zivko. Dat er nu een 2e spits is gehuurd is dus logisch en terecht. Voor de lange termijn hebben we die niet nodig.

    1. BobbyHaarms

      Daar valt idd geen spelt tussen te krijgen. Marc is misschien een knijpkut maar waarom zou je een spirs van hun kopen als Zivkovic volgend jaar terugkomt?

        1. toon61

          mekaar in het kontje kruipen jongens , ik snap echt niet dat jullie het niet zien , ik denk dan ook dat jullie jonge knaapjes zijn , die geloven nog in sprookjes

          1. Moosie

            Het is me wat als je ,je vrije tijd opgeeft om hier Ajax en zijn supporters af te zeiken terwijl je waarschijnlijk opgenomen bent in het plaatselijk gesticht van eindhoven.Wat een zielig figuur ben je toch het wordt gewoon pathetisch zoals jij bezig ben.Je denkt niet verder dan de schroefdraad van je lampie en gelooft dan ook nog eens dat jij de waarheid omtrent het beleid van onze club in pacht hebt.Wel laat mij je dan uit de droom helpen je bent een domme lampekap en je begrijpt geen ene klote van de structuur van de club of de liefde van de supporters voor helden uit het verleden en ziet ook nog eens niet de potentie van de talenten van de toekomst.Beetje lange zin kun je dat wel aan?Ach neem je nog een pilletje komt het allemaal goed en anders bel je even voor de avonddienst misschien dat hun een wandelingetje met je door eindhoven willen doen.Domme klootzak dat je er bent.Tegen de tijd dat de rechter aan je vraagt of je RM verlengd moet worden ga dan ook maar tegen die man vertellen dat hij er niets van snapt komt het allemaal goed Toontje

          2. -THE BULLDOG-

            Hahaha…dit was een mooi verhaaltje voor t slapen gaan…mooi stukje 🙂

          3. Remco425

            Ik ben 42 toon en weet wat nuance is. Jij reageert over het algemeen als een kleuter en geeft meningen over spelers die je nooit hebt zien spelen.

  9. Litmanen

    Helemaal mee eens paullus, maar het is wel of topic. Dus als deze spelers Ajax de das omdoen dan weet je nog niet of De Boer ze ook goed gebruikt zou hebben. Dat is een beetje de makke van De Boer. Hij zet Schone in de spits ( die vervolgens twee maanden geen bal heeft geraakt) en haalt Van Rhijn uit het elftal, de enige man die af en toe een fatsoenlijke voorzet aflevert. En dan hebben we het maar niet over het opstellen van Andersen en Boilesen.

    Ik hoop dat de groep in elk geval zoveel meerkarakter heeft gekregen dat we een ronde verder komen, met mooi of lelijk voetbal. Ff knallen, dan kan de thuiswedstrijd een feestje worden.

      1. paullus

        Daar hoop ik ook op litmanen
        Maar we gaan het zien
        Anders word het woensdag een zuur forum hoer

        1. toon61

          Dan word er gas gegeven , dan moeten er een paar aan de schandpaal hier , de kenners , dan weet jij wel wie .

          1. toon61

            hij maakt zelf uit hoe hij zich noemt , nee jij met Mijn club , dat kan zomaar feyenoord of psv zijn hahahhahahah

  10. LeroyT

    27 doelpunten in de Oostenrijkse competitie denk dat die wel te vergelijken is met de Nederlandse!!

    1. toon61

      Dat dacht ik ook leroy T , iedere club gaat ajax voorbij in europa , hier rekenen ze zich rijk , en het is helemaal niks tot nu toe , wie kon toen zlatan mido maxwell om er maar een paar te noemen , dat heet scouten , en laat ze dat nu net niet meer kunnen , over de 2 miljoen mogen ze niet meer scouten .

    1. Zlatan

      Dat zal niet te bereiken zijn , en wordt toch niet gelezen , je kan wel ff je gal spuwen ! Natuurlijk wil je geen herhaling van vorig seizoen

  11. Mijn Club

    Pfff, wat een negativiteit allemaal. Ik ben de laatste die het huidige beleid goedpraat, maar zo negatief reageren op elke topic lijkt me toch wel slecht voor het hart !

    1. toon61

      Helemaal niet hoor , de waarheid is hard , alleen zijn er veel die het niet zien , misschien is Hans anders een oplossing .

    2. Litmanen

      je hebt gelijk Mijn Club, maar ik denk ook dat het een beetje angst is voor een herhaling van vorig jaar. De Boer haalt drie belangrijke spelers en stelt alleen Dijks op. Dus ja, wat gaat hij verder doen?
      Voorlopig neem ik die Duitser en die speler van Arsenal niet serieus. Die zijn voor de bank gehaald.

  12. Jerry 072

    is in de Belgische competitie kijken, in 1 wedstrijd meer lol gehad dan een jaar eredivisie.. Zo moeilijk kan het toch niet zijn

Comments are closed.