De Boer: ‘Bazoer krijgt vandaag een negen’

0315bazoer

Het was weer een lekker middagje Ajax voor ons als Ajacieden. Ajax won overtuigend van Heerenveen en ook trainer Frank de Boer was zeer tevreden na afloop. Er was echter één speler die door De Boer even in de schijnwerpers werd gezet. Riechedly Bazoer kreeg voor zijn optreden een negen van zijn huidige trainer.

‘Het was weer het Ajax wat ik voor ogen heb en ook weet dat wij dit kunnen opbrengen. We hadden veel dreiging en mooie aanvallen en dan leg je vanzelf een tegenstander over de knie. Ik moet eerlijk zeggen dat als ik moet kiezen wie ik de beste vond vandaag dan kies voor Riechedly Bazoer. Hij speelde een puike wedstrijd en krijgt van mij dan ook een negen voor zijn optreden vandaag’, aldus De Boer tegenover de camera van Fox Sports.

Bron: Fox Sports

Related posts

39 Comments

  1. nick-afca95

    Wat een talent is dat zeg! Ben echt blij dat hij zoveel kan spelen. Ook riedewald was echt goed vandaag. En El Ghazi is ook niet vies van wat extra werk wat verdedigen betreft! Ik heb vandaag hele leuke dingen gezien.

      1. barkes88afca

        Idd! Jongens waar ajax nog veel plezier aan gaat beleven. Hopen dat we daar nog heel wat jaartjes van kunnen genieten. Met straks nouri, Vd beek en cerny erbij zie ik het positief in!

  2. Indojood

    F*ck Kishna en Raiola. Deze man is veel belangrijker. Verstandig en al heel goed.

    1. 020AFCA020

      Inderdaad!! Je wilt Bazoertoch niet met Kishna vergelijken, je ziet duidelijk wie de betere is!

      1. Indojood

        Nee, natuurlijk niet als speler en positie maar mentaliteit en gedrag. Ajax moet geen tijd verspillen aan onruststokers maar al hun aandacht geven aan spelers die wel willen.

  3. steddie eddie

    van mij een 10 wat is dat een lekker voetballertje zeg volgend jaar samen met klaassen ongenaakbaar

  4. FdB=Ajax

    Heerlijke speler die Bazoer. Pas 18 jaar en al zo compleet, dat kan echt een Europese topspeler worden.
    Off-topic: Hoeveel goals moet onze Arek nog maken, voordat Marc die 2,5 miljoen wil neertellen?

    1. nick-afca95

      Hij gaat die 2,5 neertellen denk ik. Het is gewoon even kijken naar de ontwikkeling van Zivkovic en afwachten of Milik geen ernstige blessure oploopt. Zou zuur zijn als je al dat geld betaald voor hem en dat hij 2 weken later zijn enkel breekt of een spier afscheurt. Dan ben je hem volgend seizoen heel lang kwijt en het is dan maar de vraag of hij op zijn oude niveau komt.

      1. FdB=Ajax

        Als het contract van Klaassen volgend jaar afloopt, ga je toch ook niet wachten met verlengen omdat hij misschien wel z’n been breekt?

        1. gianni_ajax

          Nee bij klaassen niet nee, en de reden dat je dat niet zou doen bij hem is omdat hij in zijn wachttijd aanbiedingen van andere clubs Zou kunnen krijgen en niet zou willen verlengen.
          Bij Milik doe je dit echter wel omdat wij in zijn huur contract al een optie tot koop hebben bedwongen en Milik daar niets meer over te zeggen heeft.

          1. gianni_ajax

            Nee volgens mij is dat niet zo, bij optie tot koop heeft de speler niets meer te zeggen omdat hij in ’t huurcontract al heeft ingestemd dat er een optie tot koop Aanwezig zal zijn, hij is zich dus dan al bewust van het “risico” dat hij verkocht kan worden.

          2. gianni_ajax

            “optie eenzijdig, wat betekent dat Bayer niets kan doen als Ajax de 2,8 miljoen euro op tafel legt”
            Even wat geciteerd.
            Dus Ik neem aan dat bij een eenzijdige optie tot koop niemand daar wat aan kan doen, en dat Ajax dus alle tijd van de wereld kan en in dit geval ook zal nemen.
            Tis hun goed recht

    2. Remco425

      Zou me niets verbazen als Overmars straks een dag te laat Milik wilt vastleggen. Hij met alles te laat.

  5. quadsboy

    Was een leuke Ajax middag Top boys en van Bazoer geniet ik meestal wanneer hij speelt Top Talend

  6. Sjakie z

    Ja kishna zonder jou gaat t ook Word toch s wakker man presteer en geef riool een schop dan komt t echt wel goed

  7. Erdos

    Uitermate goed geredeneerd. Dit is een opsteker voor ons allemaal. Ik ben zeer content met de uitslag. Middenveld Bazoer Klaassen Sinkgraven. Is een geschenk. Gefeliciteerd met deze drie punten.

  8. toonvs

    Een zwaluw nog geen zomer. De laatst twee wedstrijden was het nog hopeloos slecht volgens iedereen. Nu door pakken en hopen dat het donderdag ook gaat en dat de heren niet met hun hoofd in wolken gaan lopen. En is een paar goede wedstrijden achter elkaar spelen.

  9. Mooi

    Het is lang zoeken geweest en gedurfd met veel onrust maar op een gegeven moment krijgt Frank toch de poppetjes op de juiste plek en met de nodige versterking voor het komen seizoen gaat het goed komen

  10. AjaxciedUitweert

    Deze opstelling moet je de rest van het seizoen houden ( ik zag vandaag weinig terug speel ballen )

  11. Geenemotie

    Ik heb echt genoten. Zeker waren er nog momenten die beter kunnen. We zagen Ajax die vooruit spelen en diepte zochten. Er waren meerdere spelers goed. Eigenlijk iedereen speelden goed. Geeft vertrouwen voor donderdag.

  12. hubert

    Heb het a.u.b. niet over Kishna verloren energie als hij in de
    pas wil lopen prima anders gewoon laten gaan. vandaag boer geweldig

  13. Remco425

    Als Bazoer maar niet weer helemaal wordt afgebrandt en afgeschreven als het een paar wedstrijden minder gaat. Want die periode gaat hij ook krijgen zoals iedere jonge speler.

  14. Vakje129

    Fans vergeet niet dat Herenveen ook een voetballende ploeg is echter waren ze vandaag niet thuis(voetballend dan) Bazoer heeft wel de rust die deze ploeg nodig heb op het middenveld .Hopelijk kunnen ze donderdag wel een vuist maken en een ronde verder komen want dat verdienen ze wel.

Comments are closed.