Maxwell: ‘Voor altijd Ajacied’ hoor ik nog vaak in de kleedkamer’

Maxwell neemt het volgende week met zijn huidige club Paris Saint-Germain weer op tegen Ajax in de Champions League. Samen met Gregory van der Wiel en Zlatan Ibrahimovic hebben zij een verleden bij Ajax en dat is volgens Maxwell nog regelmatig te horen in de kleedkamer.

‘Af en toe dollen we wel met elkaar en proberen we wat grapjes in het Nederlands te maken. Voor mij is dat best lastig want ik ben aardig wat woorden en zinnen vergeten maar eentje vergeet ik niet snel. ‘Voor altijd Ajacied’ klinkt nog geregeld in de kleedkamer als ik wat dol met Van der Wiel. Momenteel kan Gregory overigens beter Portugees gaan leren want meestal staan er bij Paris Saint-Germain drie Brazilianen achterin’.

Maxwell heeft overigens ook een mening over het huidige Ajax. ‘Toen ik daar speelde hadden wij ook een team met jonge talenten zoals Van der Vaart en Sneijder. Ik zie dat nu ook terug bij het huidige Ajax en ik denk dat er zeker jongens in het team zitten die kunnen uitgroeien tot Europese top’, aldus Maxwell.

Bron: VI

Related posts

8 Comments

 1. Gert Ajax

  Maxwell heeft gelijk Ajax heeft genoeg talenten maar de tijd toen hij er zat ook dat elftal van toen als je dat bij elkaar had gehouden….
  Maxwell,Zlatan , Sneijder,van de Vaart,Andy Vd Meyde,Trabelsi,Mido.

  1. Veltman

   …daar kon je de Champions League mee winnen….
   Maar hopelijk zeggen we dat over een paar jaar ook van Veltman, Denswil, Klaassen, Andersen, El Ghazi, Milik, Fischer.

 2. kLASSE20

  Wanneer komt ie terug zou toch top zijn achterin en dan neemt ie z’n vriend uit Parijs mee voor een Ajax-voorhoede bestaande uit milik zlatan en el Ghazi + dat fischer terug komt na de winter ik zeg DOEN…

Comments are closed.