De Boer voorzichtig met Fischer; rentree pas na winterstop

Viktor Fischer deed afgelopen maandag voor het eerst voluit mee tijdens een positiespel. De 20-jarige vleugelspits is op de weg terug na een zware hamstringblessure, die hem al negen maanden aan de kant houdt. Frank de Boer is echter voorzichtig met de Jonge Deen. Zijn terugkeer wordt pas na de winterstop verwacht. “Stap voor stap gaat het beter met Viktor”, aldus Frank de Boer in Voetbal International. “Maar we doen rustig aan met hem. Hopelijk kan hij tijdens ons trainingskamp in Qatar, begin januari, weer volop gaan meedraaien met de groep.”

De nog altijd pas twintigjarige Fischer raakte eind februari geblesseerd aan zijn hamstring en kreeg vervolgens te maken met een fors aantal terugslagen. Voor zijn blessure speelde de jongeling 68 wedstrijden voor Ajax, waarin hij negentien doelpunten en vijftien assists voor zijn rekening nam.

Bron: Voetbal International

Related posts

11 Comments

  1. Macky

    Doe maar rustig brengen ( voor hij een terug slag krijgt of weer geblesseerd raakt )er zijn nog genoeg belangrijke wedstrijden te gaan waar we hem zeker nodig zullen

Comments are closed.