‘ABN AMRO terug op shirts jeugd, vrouwen en amateurs op de Toekomst’

ABN AMRO zal binnenkort weer op het shirt van Ajax prijken. Het gaat hier dan wel om de shirts van de jeugd, de Ajax Vrouwen en de amateurtak van Ajax. Doordat Ziggo alleen het eerste elftal in het pakket heeft zitten moest Edwin van der Sar voor de teams op de Toekomst op zoek naar een nieuwe sponsor.

Dat is dus een oude bekende geworden. Tussen 1991 en 2008 prijkte ABN AMRO ook op de shirts van Ajax. De bank neemt de activiteiten op de Toekomst voor haar rekening en steekt daar jaarlijks een bedrag van 2,5 miljoen in.  De huidige hoofdsponsor Aegon blijft tot de zomer van 2017 partner van Ajax voor circa 750.000 euro per seizoen. Een bedrag dat de partner Huawei ongeveer ook betaalt. Met de deal voor de jeugdopleiding haalt Ajax de nauwe banden met ABN Amro weer verder aan.

Bron: De Telegraaf

Related posts

5 Comments

  1. aliajax

    Ook sneu voor 010 : eerst geen tv meer, nu verplicht bankieren bij ing of rabo. Mssn goed idee als hun clubje zich terugtrekt uit de eredivisie : daar speelt immers Ajax, die dit seizoen voor de vijfde keer op rij kampioen worden …

  2. Indojood

    Goed gedaan weer. Totaalbedrag is nu meer dan Argon alleen en we zullen zien of ABN AMRO het van Ziggo gaat winnen met 23 opzeggingen.

Comments are closed.