Ajax heeft zich nog niet gemeld bij Utrecht voor Oar

Tommy Oar beschikt over een aflopende verbintenis bij FC Utrecht en wordt door diverse clubs in de gaten gehouden, waaronder Ajax waar hij kandidaat zou zijn om Lasse Schöne op te volgen. FC Utrecht hoopt de 22-jarige Oar zo snel mogelijk langer vast te leggen maar dat lijkt bijna onmogelijk. Ajax zou zich nog niet gemeld hebben, aldus algemeen directeur Wilco van Schaik. “Daarover is bij ons niets bekend”, zo laat hij weten tegenover Voetbal International.

Utrecht gaat in de komende weken met Oar aan de tafel. Als hij niet gaatl bijtekenen, ligt een winterse transfer van de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller voor de hand. “Tommy denkt graag mee en heeft begrip voor de situatie. Hij is in de vorm van zijn leven, is dit seizoen de assistenkoning van Nederland en speelde afgelopen zomer op het WK. Veel scouts zitten voor hem op de tribune. We zien wel wat er komt, maar gaan eerst met hem zelf om de tafel”, aldus Van Schaik.

Bron: VI.,nl

Zie ook eerdere bericht:
24-10-2014: ‘Overmars ziet opvolger Schöne bij FC Utrecht’

Related posts

10 Comments

  1. EvdB

   Idd. Nou niet bepaald een speler waarvoor je naar het stadion gaat. Of heb ik iets gemist of zo …

  2. SteffanAFCA

   Nou mannen, vandaag gaan jullie geen reacties van me zien, ook niet tijdens Ajax. Voor de 1 wat minder erg dan voor de ander haha, ben jarig dus laat mn telefoon maar even voor wat het is, fijne wedstrijd alvast iedereen, moet zeker goedkomen tegen Urk! Ik ga voor een mooie 0-6

 1. AFC98

  Vleugelspelers zat, dus ik denk dat deze jongen niet van toegevoegde waarde zal zijn…. Maarja dat dachten we eerst bij Schöne ook 🙂

 2. AFCA my World

  Hebben jullie de afgelopen wedstrijden van Utrecht gezien,is op het moment super in vorm en zou zeker een aanwinst kunnen zijn?

  1. ajaxisheelgoed

   Ajax moet geen jeugd kopen maar ervaren spelers dat vind ik nu persoonlijk het belangrijkst

Comments are closed.