There are no ads, please add some


‘Overmars ziet opvolger Schöne bij FC Utrecht’

Lasse Schöne heeft een aflopend contract bij Ajax en mocht de Deen besluiten om niet bij te tekenen dan zal hij transfervrij mogen vertrekken. Inmiddels heeft Marc Overmars al een opvolger op het oog. Tommy Oar van FC Utrecht zal Schöne dan moeten opvolgen bij Ajax, zo meldt het RTV Utrecht programma Namen en Rugnummers.

De 22-jarige Australiër valt wekelijks op bij de club uit de Domstad en nu dus ook bij Overmars. Oar is namelijk na dit seizoen transfervrij net zoals Schöne. De Deen kwam destijds transfervrij over van NEC en Ajax zal Schöne dan ook niks in de weg leggen mocht hij besluiten zijn loopbaan voort te zetten in het buitenland. Oar is tevens international van Australie en kwam op het afgelopen WK drie keer in actie voor zijn vaderland.

Bron: RTV Utrecht


Gerelateerde posts

66 reacties

  1. Starke

   Dit is om moedeloos van te worden. Wij moeten maar massaal gaan protesteren bij de arena. We veranderen in een middelmatig ploegje met al die middelmatige aankopen. Helemaal geen toegevoegde waarde dit.

  2. HURBIE

   Ik weet nog een goeie transfer vrije speler hij heet SCHONE HIJ SPEELT BIJ AJAX meneer Overmars of heet U Frek

  3. Iceman

   Met alle respect voor de speler van FC Utrecht maar Marc geef schone een nieuwe contract en deze speler van Utrecht heeft geen enkele toegevoegde waarde voor Ajax GEEF EENS WAT CENTEN UIT!!!

  4. EvdB

   Verleng nou eerst dat contract van Schone maar eens. Dan kijk je maar verder voor koopjes. Zucht….

 1. Misterajax

  Hier ga je verder mee komen in Europa! Gelukkig is die transfervrij want anders zou het een probleem worden. Schöne heeft zelf al aangegeven dat die wil blijven dus waarom gaat Overmars er niet achteraan om Schöne te behouden? Lijkt mij net iets beter dan Oar.

 2. DennisTheMenace

  Kan aan mij liggen, maar vind ‘m nou niet wekelijks uitblinken. Ben bang dat ie alleen maar interessant is omdat ie een aflopend contract heeft.

 3. thijsAJAX1

  van schone verwachtte ook niemand wat in het begin, dus je weet nooit hoe het kan lopen. toch ben ik ook tegen de komst van oar omdat hij gewoon niet goed genoeg voor ajax is.

 4. afcjw

  Moet niet gekker worden met Overmars!Of wil hij dat er volgend seizoen om de onderste plaatsen wordt gevoetbald?Lekker spannend!?

  1. -THE BULLDOG-

   Dat kun je wel uitgeven, maar zo’n Dante komt echt in de mickey mouse comp. spelen.

 5. masterj2002

  Anders we hebben al een goede buiten speler die weer staat de pro VIKTOR FISCHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. stijn020

  Overmars mogen ze van mij wel is gaan vervangen wat een ongelofelijke kneus is dat zeg

 7. Toppertje

  Weer een speler waarvan blijkbaar het belangrijkste is dat hij niet kost. Ga dan nog liever met eigen jeugd op mijn bek dan me zitten te ergeren aan dit soort Ajax onwaardige spelers. Hoop maar dat het een gerucht is dat door de zaakwaarnemer naar buiten is gebracht in de hoop dat er interesse komt voor zijn speler.

 8. Ozzy

  Hij is gratis dan wil overmars hem wel niet normaal dit wil een keer door champion leage is dat teveel gevraagd

 9. optien51years4Ajax

  Toch wel raar. Marc krijgt constant op zijn bek als het om de centjes gaat terwijl Jeroen Slop toch echt de financieel directeur is bij Ajax. Dus als er iemand op de centjes zit is het Jeroentje.

  1. Misterajax

   Volgens mij is Overmars directeur voetbalzaken en bepaalt hij over de transfers. Hij kan best tegen Jeroen Slop zeggen, die of die speler zou een versterking zijn en daar kunnen we in investeren.

 10. hansjmn

  De basis van een sterke ploeg die ook in het machtige Europa mee kan komen bestaat niet uit een enkele (dure) speler!! Maar uit een constante ploeg die jaren samen speelt! Nederland kan spelers die miljoenen verdienen niets bieden totaal niets!!! Denken jullie nu echt dat er een speler op dat niveau in de NL competitie wil spelen? Ajax prima maar dan op bezoek gaan naar tegenstanders net stadions van 10.000 man en dan spelen op een slecht veld in storm en regen PPFFF die spelen liever elke week in grote stadions en beter weer! Conclusie keep dreaming dat een enkele speler van 10, 20 of 30 mio de oplossing gaat worden NO WAY !!! Hou je talenten vast en bouw aan een team die jaren bij elkaar blijft!

  1. optien51years4Ajax

   Volgens mij precies zoals de huidige lange termijn visie van Ajax 🙂 maar ja dat staat voor sommigen gelijk aan vloeken in de kerk. Je zal iedereen nooit op dezelfde lijn krijgen. Anders was elke voetbal liefhebber wel voor Ajax toch? :-))

   1. Toppertje

    Jullie moeten de reacties over spelers die tot de Europese top behoren ook niet serieus nemen. Zelfs al kan je er 1 betalen dan komt die toch niet. De NL competitie stelt voor hen namelijk niets voor. Echter er is nog een categorie daaronder (ook in NL) die echt een versterking kunnen zijn. Die kosten wellicht rond de 10 miljoen maar zijn wel haalbaar. En ja garantie op succes heb je niet maar 1 ding is zeker, met de huidige spelers die aangetrokken worden wordt het alleen maar minder.

    1. deOosterAjacied

     Dit is dus hoe ik er ook over denk. Ik ben alleen bang dat het door onze onwetendheid komt dat wij denken dat dit kan. De mensen binnen Ajax zijn tenslotte ook niet gek.

     1. Toppertje

      Misschien. Maar we moeten voetbal ook niet ingewikkelder maken dan het is. Iedereen kan zien dat het niveau niet best is en dat de aangetrokken spelers normaal gesproken niet eens in de kleedkamer van Ajax 1 mogen komen.

 11. Velibor

  Dacht dat er in Brazilië zo’n overschot was aan goeie spelers waarom daar niet eens rondkijken er is er vast wel eentje transfervrij :))))

 12. godenzonen

  zit er dan werkelijk niks bij de beloftes? daar hebben we toch wel wat beters dan die Oar.

 13. creutz1977

  zelf supporters van Utrecht vinden hem helemaal niks.. Ziet hij nou niet in dat je het niet alleen met talenten kan halen.. je hebt ook ervaring, leiding en vooral power nodig..

 14. creutz1977

  zelfs de supporters van Utrecht vinden hem niks.. maar nee hij is natuurlijk GRATIS.. Ziet hij nou niet in dat je het met alleen talenten niet gaat halen.. je hebt ook op elke linie ervaring, uitstraling en power nodig..

 15. kLASSE20

  Ga nou toch eens geld uitgeven en haal wat kwaliteit in huis uit T buitenland iedereen zeurt altijd dat het niveau van eredivisie niet goed genoeg is voor Europa en Ajax roept elk jaar dat ze willen overwinteren in champions league nou maak T waar en ga Schouten in Europa bij clubs als Liverpool Arsenal misschien Benfica of Schalke

Reageren is niet mogelijk.