‘Overmars ziet opvolger Schöne bij FC Utrecht’

Lasse Schöne heeft een aflopend contract bij Ajax en mocht de Deen besluiten om niet bij te tekenen dan zal hij transfervrij mogen vertrekken. Inmiddels heeft Marc Overmars al een opvolger op het oog. Tommy Oar van FC Utrecht zal Schöne dan moeten opvolgen bij Ajax, zo meldt het RTV Utrecht programma Namen en Rugnummers.

De 22-jarige Australiër valt wekelijks op bij de club uit de Domstad en nu dus ook bij Overmars. Oar is namelijk na dit seizoen transfervrij net zoals Schöne. De Deen kwam destijds transfervrij over van NEC en Ajax zal Schöne dan ook niks in de weg leggen mocht hij besluiten zijn loopbaan voort te zetten in het buitenland. Oar is tevens international van Australie en kwam op het afgelopen WK drie keer in actie voor zijn vaderland.

Bron: RTV Utrecht

Related posts

10 Comments

 1. Toppertje

  Misschien. Maar we moeten voetbal ook niet ingewikkelder maken dan het is. Iedereen kan zien dat het niveau niet best is en dat de aangetrokken spelers normaal gesproken niet eens in de kleedkamer van Ajax 1 mogen komen.

 2. creutz1977

  zelf supporters van Utrecht vinden hem helemaal niks.. Ziet hij nou niet in dat je het niet alleen met talenten kan halen.. je hebt ook ervaring, leiding en vooral power nodig..

 3. creutz1977

  zelfs de supporters van Utrecht vinden hem niks.. maar nee hij is natuurlijk GRATIS.. Ziet hij nou niet in dat je het met alleen talenten niet gaat halen.. je hebt ook op elke linie ervaring, uitstraling en power nodig..

 4. kLASSE20

  Ga nou toch eens geld uitgeven en haal wat kwaliteit in huis uit T buitenland iedereen zeurt altijd dat het niveau van eredivisie niet goed genoeg is voor Europa en Ajax roept elk jaar dat ze willen overwinteren in champions league nou maak T waar en ga Schouten in Europa bij clubs als Liverpool Arsenal misschien Benfica of Schalke

Comments are closed.