Ajax-supporters betalen hoofdprijs voor CL-duel op Cyprus

Ajax-supporters die van plan zijn het uitduel met Apoel Nicosia te bezoeken moeten de hoofdprijs betalen. De Cypriotische tegenstander in de Champions League vraagt maar liefst 85,67 euro voor een plaats in het uitvak. Beide teams ontmoeten elkaar op dinsdag 30 september.

In het stadion van de Ajax-opponent zijn 1200 kaarten gereserveerd voor bezoekers uit Nederland: ”Het vervelende is dat Apoel Nicosia volgens de regels niets fout doet. De prijs van het uitvak mag niet duurder zijn dan een zogenaamd spiegelvak, een soortgelijk vak aan de andere kant van het stadion”, aldus de supportersvereniging in een verklaring op de website van Ajax Life.

”De goedkoopste vakken in het New GSP Stadium zijn 80 euro, als je alleen een kaart voor de wedstrijd van Ajax koopt. De goedkoopste passe-partout kost voor een Travel Tickethouder 90 euro, voor een niet-Travel Tickethouder 125 euro. Wat een Travel Ticket precies is, weten wij niet. Helaas hebben de Ajax-supporters niet zoveel aan de prijzen van de passe-partouts, want voor de prijs van het uitvak wordt gekeken naar de prijzen voor een losse wedstrijd.

Tekst: Elfvoetbal

Related posts