Zaakwaarnemer Laros: ‘Luuk en Siem de Jong vullen elkaar goed aan’

Luuk en Siem de Jong zouden een mooi aanvalsduo kunnen vormen bij Newcastle United. Dat vindt zaakwaarnemer Louis Laros. Siem de Jong maakte deze week de overstap van Ajax naar Newcastle, waar broer Luuk het afgelopen half jaar op huurbasis speelde. Hij is inmiddels teruggekeerd naar Borussia Mönchengladbach.

“Luuk is heel blij voor Siem, hij heeft hem goed advies gegeven”, zegt Laros, de zaakwaarnemer van de broers, tegen The Shields Gazette. “Het zijn geen tweelingbroers, maar ze zijn wel heel close. Het zou een optie kunnen zijn om samen bij Newcastle United te spelen, want ze vullen elkaar goed aan. Luuk is een spits en Siem speelt achter hem. Het zou dus een perfecte combinatie kunnen zijn.”

Luuk de Jong (23) kwam in twaalf duels voor The Magpies niet tot scoren. Newcastle maakte daardoor geen gebruik van de optie om hem definitief vast te leggen. “De club is nog steeds op zoek naar aanvallers, dus misschien komen ze later nog terug voor Luuk. De deur is nooit helemaal gesloten.”

Terwijl Luuk terug is in Duitsland, maakt Siem de Jong (25) zich dus klaar voor een avontuur in de Premier League. De aanvallende middenvelder speelde sinds zijn debuut in september 2007 in totaal 244 officiële duels voor Ajax. Hij scoorde 78 keer en werd met Ajax vier keer landskampioen.

Tekst: Goal.com

Related posts