‘Denswil is pas bij vertrek Moisander bereid om te praten over nieuw contract’

Het blijft nog steeds hoogst onzeker of Stefano Denwsil ook volgend seizoen bij Ajax zal spelen. De club wil het contract van de verdediger, dat in de zomer van 2015 afloopt, graag verlengen en is al een tijdje in gesprek met de zelf opgeleide speler, maar tot op heden is er nog steeds geen akkoord bereikt.

De 21-jarige Denswil was het afgelopen seizoen geen vaste basisspeler bij Ajax, maar kwam desondanks in de Eredivisie tot zeventien optredens in de hoofdmacht van de Nederlandse topclub. De mandekker zou echter alleen bereid zijn een nieuw contract te tekenen als Niklas Moisander vertrekt. De Finse verdediger zou een stap hogerop ook wel zien zitten.

Volgens het Algemeen Dagblad hebben Ajax en Denswil de afgelopen tijd geen toenadering gezocht naar elkaar. Pas als de achterhoedespeler zekerheid heeft over een vertrek van Moisander, zal hij weer om de tafel gaan met de clubleiding van Ajax.

Tekst: Soccernews

Related posts