Sengled nieuwe Official Ajax Sponsor

Het Chinese bedrijf Sengled treedt per direct toe als Official Sponsor van Ajax. Het betreft een samenwerking waarbij de producent van LED-verlichting en de club zich voor 3 jaar aan elkaar verbinden. Met het sponsorship wil Sengled zijn naam vestigen in Europa. In het bijzonder biedt Ajax een platform om de innovatieve draadloze audiolamp Pulse by Sengled™ te promoten.

Directeur marketing Edwin van der Sar: ,,Sengled is een high-tech onderneming die gespecialiseerd is in de productie en verkoop van LED-verlichting. Het is mooi dat dit sterk groeiende internationale bedrijf zich aan onze club wil verbinden. Wij zien er naar uit Sengled te helpen met hun ambities in Europa.”

Ook de CEO van Sengled, Mr. Shen is verheugd: ,,We zijn trots om Official Sponsor van Ajax te zijn. Wij houden van het attractieve Ajax-spel en de werkwijze van de club inspireert ons. Met de komst van onze nieuwe intelligente LED-lamp Pulse willen we, net zoals Ajax, zoveel mogelijk mensen een unieke beleving bieden.”

De formele ondertekening van de samenwerking staat later deze maand op de agenda.

Tekst: Ajax.nl

Related posts