Veltman: ‘Met mijn type spel pas ik beter in Spanje of Duitsland’

Joël Veltman vindt het apart dat hij vaak in verband wordt gebracht met clubs uit de Premier League. De centrale verdediger van Ajax, die niet uit is op een transfer, is namelijk van mening dat hij in de Spaanse of Duitse competitie beter uit de verf zou komen.“Het is leuk hoor, als je geruchten leest over Manchester United en Tottenham Hotspur. Maar ook niet meer dan dat”, legde Veltman uit in een uitgebreid interview met Voetbal International. “Grappig trouwens dat het vaak Engelse clubs zijn. Terwijl ik met mijn type spel volgens mij beter in Spanje of Duitsland zou passen.”

Toch is de mandekker niet van plan om Ajax al te verlaten. “De komende twee, drie jaar speel ik bij Ajax”, zo besloot de Nederlands international, die onlangs zijn contract bij Ajax verlengde tot medio 2018.

Tekst: Soccernews

Related posts