De Boer: ‘De naam Ajax moeten we weer op de kaart zetten’

Ajax vertrekt vandaag op trainingskamp naar Indonesië. Er staan weliswaar twee oefenwedstrijden en enkele trainingsessies op het programma, maar de reis is met name op commercieel gebied belangrijk. Ajax heeft een grote naam in Azië en de sponsoren zijn blij met de trip van de Amsterdammers.

“We vertegenwoordigen Ajax en dat heeft een grote naam in Azië. De naam Ajax moeten we weer op de kaart zetten en ik vind het een mooie trip.”, laat trainer Frank de Boer weten via de officiële kanalen van zijn club. De Boer wil de oefenwedstrijden weliswaar goed spelen en winnen, maar volgens de coach is ontspanning minstens zo belangrijk.

“Het is een soort teambuilding, maar er gaan ook jonge jongens mee die aan spelen toe zullen komen”, klinkt het. Ajax speelt in Indonesië twee oefenwedstrijden: tegen Persija Jakarta (11 mei) en Persib Bandung (14 mei).

Tekst: Voetbalzone

Related posts