Bojan hakt knoop door en vertrekt bij Ajax

Bojan Krkic vertrekt bij Ajax en keert terug naar FC Barcelona. Ajax heeft weliswaar een optie om de Servische Spanjaard nog een jaar te huren, maar deze optie is tweezijdig. Bojan heeft nu zelf aangegeven graag terug te keren naar Catalonië.Dit geeft zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac aan in gesprek met De Telegraaf. “Bojan wil de ontwikkelingen in Barcelona even rustig afwachten”, aldus Bursac. “Hij heeft nog een contract voor één jaar en FC Barcelona wil die verbintenis verlengen of hem verkopen. Ook Bojan zelf heeft de voorkeur niet nog een keer te worden verhuurd.”

Dit betekent het einde van een wisselvallig verblijf van Bojan bij Ajax. Hij maakte belangrijke doelpunten in de beker tegen Feyenoord en in de Eredivisie tegen FC Twente, maar toch heeft de ex-speler van AS Roma en AC Milan niet aan de verwachtingen voldaan.

Tekst: Soccernews

Related posts