Kishna: ‘De Boer zegt dat ik goed heb gespeeld’

Ricardo Kishna scoorde vorige week tijdens zijn Eredivisiedebuut voor Ajax (4-0 winst tegen AZ). Zondag deed het toptalent weer van zich spreken met een assist op Kolbeinn Sigthorsson die voor de gelijkmaker zorgde tegen feyenoord (1-2 winst).

“Het is een mooie middag. Je wint met 1-2 in De Kuip, dus we gaan met zijn allen tevreden naar huis”, weet Kishna tegenover FOX Sports. “Ik voelde me wel lekker en vrij in de wedstrijd, denk dat ik een aardige wedstrijd heb gespeeld.”

Kishna is blij met zijn assist. “Een lekker moment”, aldus de aanvaller. “Ik kreeg de bal en zag dat er ruimte lag. Ik probeerde te versnellen, kwam er langs en toen wist ik dat Kolbeinn bij de eerste paal zou komen. Ik had iets goed te maken, want had bij de eerste tegengoal meer moeten doen. Het was mijn man.”

“De jongens hadden me vooraf voorbereid hoe om te gaan met De Kuip. Dat ik me af moest sluiten van het publiek en mijn eigen spel moest spelen. De trainer heeft me gezegd dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld, dus daar ben ik wel blij mee. Hopelijk mag ik volgende week weer spelen”, besluit Kishna zijn verhaal.


Ricardo Kishna startte in de basis tegen feyenoord



Tekst: Elfvoetbal

Related posts