There are no ads, please add some


Vertonghen twijfelt over toekomst: ‘Laten we het na het WK bekijken’

Het is nog maar de vraag of Jan Vertonghen komend seizoen nog actief is bij Tottenham Hotspur. De Belg wil graag in de Champions League spelen en het is niet zo dat the Spurs zeker zijn van een plek bij de eerste vier. Als Vertonghen wordt gevraagd of hij met plezier in Noord-Londen blijft als de club zich niet weet te plaatsen voor de Champions League, zegt Vertonghen: “Dat zijn altijd lastige vragen.”

“Het liefst zou ik in de Champions League spelen met Tottenham Hotspur, dus ik hoop dat we ons dit seizoen weten te plaatsen”, aldus Vertonghen tegenover de Engelse media. “Of ik een beslissing moet maken als we ons niet plaatsen? Daar kan ik op dit moment niets over zeggen. Laten we het na het seizoen bekijken, na het WK.”

Tekst: Voetbalzone


Gerelateerde posts