There are no ads, please add some


Nieuwe I-magazine week 8 met alles over Ajax – AZ, Ricardo Kishna geniet, Duarte is geen linksback en weer de mooiste foto’s

En bam; daar ligt het nieuwe I-magazine weer op de digitale mat. In deze week 8 editie van 2014 o.a: Ajax – AZ, Kishna geniet van doelpunt, Duarte is geen linksback, Bergkamp onthult eigen standbeeld en natuurlijk weer de mooiste foto’s. Kortom: het magazine is opnieuw de moeite meer dan waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!

Het I-magazine verschijnt wekelijks. Met achtergrond-informatie, interviews, transfernieuws, geruchten, columns, exclusieve interviews en de mooiste foto’s van en rond de wedstrijden van ons aller Ajax is ons I-magazine dus zeker iedere week meer dan de moeite waard! Klik hier voor het nieuwe I-magazine!


Gerelateerde posts