Poulsen: ‘Ze zitten echt niet op mijn tips te wachten’

Christian Poulsen moet het dit seizoen voornamelijk doen met een plek op de reservebank, maar dat vindt de middenvelder niet heel erg. De routinier is namelijk van mening dat hij nog altijd voldoende van waarde is voor Ajax.


“Ik wist voordat ik bij Ajax kwam al dat dit in een jong team zou kunnen gebeuren. Er lopen hier heel goede spelers rond. En omdat ik regelmatig moet invallen, heb ik nog steeds het gevoel dat ik mijn waarde heb en deel uitmaak van het team”, tekende de Sp!ts op uit de mond van Poulsen.

De Deen heeft niet het gevoel dat hij een leider is voor de rest van de ploeg. “Ik probeer als reserve het goede voorbeeld te geven en gedraag me als een echte prof. Maar het is niet zo dat ik de jonge spelers vertel hoe ze moeten voetballen. De meeste hebben al interlandervaring. Die zitten echt niet op mijn tips te wachten”, vervolgde Poulsen zijn relaas.

Zelf hoopt hij zich in ieder geval terug te kunnen knokken in het basiselftal van trainer Frank de Boer. “Natuurlijk is het mijn bedoeling om uiteindelijk weer in de basis te staan”, aldus de Deen.

Tekst: Soccernews

Related posts