Moisander: ‘We hadden deze wedstrijd moeten winnen’

Niklas Moisander baalde na afloop van het duel met FC Groningen zichtbaar voor de camera van FOX Sports. De verdediger van Ajax vond zijn ploeg goed spelen, maar zag desondanks aan het einde van de wedstrijd een 1-1 eindstand op het scorebord staan. Volgens de mandekker had het tegendoelpunt nooit mogen vallen.

“We hadden niet echt de kracht om kansen te creëren. Het was vandaag (zondag, red.) wel moeilijk, maar we hadden de wedstrijd wel onder controle. Vanuit een corner een tegendoelpunt krijgen, dat mag gewoon niet”, aldus Moisander na afloop. “Daarvoor hadden wij zelf een grote kans op de 2-0. We hadden deze wedstrijd kunnen winnen, maar we hadden niet de kracht om dat te doen.”

De ploeg mag het vertrek van Christian Eriksen en Toby Alderweireld niet als excuus gebruiken voor het gelijkspel. “Wij moeten het met deze ploeg gewoon doen. Natuurlijk, Chris en Toby zijn grote spelers, maar ik vond meerdere jongens vandaag (zondag, red.) goed spelen. Het komt wel goed, we moeten gewoon even wennen dat we zoveel ervaren spelers missen.”

Tekst: Soccernews

Related posts