Sana in belangstelling diverse Deense clubs

Alhoewel Tobias Sana afgelopen seizoen na een prima start ver terugviel, heeft de technische leiding van Ajax nog altijd vertrouwen in zijn kunnen. De vleugelaanvaller staat namelijk in de belangstelling van diverse clubs uit Denemarken, maar Ajax is niet bereid om zomaar mee te werken aan een voortijdig vertrek.

Volgens zaakwaarnemer Anders Karlsson kan zijn cliënt aan de slag in de Deense top, al wil hij geen concrete namen noemen. “Er zijn veel goede clubs in Denemarken, één van hen wil Tobias héél graag hebben. Maar ik kan niet zeggen of het om clubs als FC Kopenhagen of FC Nordsjaelland gaat”, zegt Karlsson in gesprek Tipsbladet.

“Ajax heeft aangekondigd dat ze Tobias niet willen verkopen, maar zoals iedereen weet is alles en iedereen te koop voor de juiste prijs”, weet hij. Volgens Karlsson heeft de 24-jarige aanvaller het echter goed naar zijn zin bij Ajax en in Nederland en hoeft hij niet zo nodig te vertrekken. Sana kwam vorige zomer over van IFK Göteborg en speelde tot op heden dertien competitieduels voor Ajax. Daarin scoorde hij vier keer.

Tekst: Voetbalzone

Related posts