Eerste indruk Lukoki van Cambuur positief

Jody Lukoki is blij met de kans op speeltijd die Cambuur hem biedt. Dat zei de vleugelaanvaller die een jaar van Ajax wordt gehuurd vandaag.

“Ik hield een heel goed gevoel over aan het gesprek dat ik deze week had met Cambuur”, zei hij. ,,Mijn eerste indruk is erg positief.” Lukoki begint zondag, als Cambuur de rentree in de eredivisie viert met een thuiswedstrijd tegen NAC, nog niet. Hij zit op de bank.

“Ik verwacht bij SC Cambuur veel speeltijd”, zo vertelde de twintigjarige aanvallend ingestelde speler aan AjaxShowtime. Lukoki hoopt bij de club uit Friesland een betere speler te worden. “Ik wil volwassen worden in mijn spel. Ik ga me hopelijk goed ontwikkelen”, zo besloot Lukoki, die bij de Amsterdammers nog een contract heeft dat hem tot medio 2015 aan de club bindt.

Tekst o.a: Leeuwarder Courant

Related posts