Goede doel AjaxFanzone.NL 2013: Klimmen tegen MS!

Vanaf 2007 hebben wij besloten jaarlijks een substantieel bedrag van de inkomsten die wij met de site verwerven te schenken aan een goed doel. In 2007 was dat de stichting Spieren voor Spieren, in 2008 het Ronald McDonald fonds, in 2009 Stichting Kika en in 2010 Stichting Bijzonder Gewoon.

Omdat het er in 2011 en 2012 bij ingeschoten is maken we dat voor 2013 ruimschoots goed! De keuze is gevallen op Klimmen tegen MS! Een initiatief waarbij mensen zich sportief inzetten voor een goed doel vinden wij perfect bij onze site passen!

Op 20 mei vind alweer de derde editie van Klimmen tegen MS plaats op de flanken van de Mont Ventoux. Het sportieve doel van het evenement is het 1, 2 of 3 keer beklimmen van de Reus van de Provence. In Nederland hebben ongeveer 16.000 mensen MS. Dat is één op de duizend! Per jaar komen daar circa 350 – 450 nieuwe patiënten bij. Kijk op de site voor meer informatie.

Mocht je zelf ook een donatie willen geven kijk dan hier!

Redactie AjaxFanzone.NL

Klimmen tegen MS

Related posts