‘Ivanovich wellicht alsnog naar Ajax’

Branislav Ivanovich zou opnieuw in de belangstelling staan van Ajax. Afgelopen zomer had Ajax al belangstelling voor de verdediger uit Servie maar uiteindelijk wist Chelsea de speler over te nemen van Lokomotiv Moskou.

Marco van Basten heeft laten weten dat hij niet tevreden is met de vastigheid van zijn backs en dat een eventuele versterking daarin welkom zou zijn. Inmiddels gaan de geruchten dat Chelsea-coach Luis Felipe Scolari afstand zou moeten doen van enkele spelers, om zodoende nieuwe aankopen te kunnen doen.

Voor Ajax lijkt dit dus de kans om Ivanovich alsnog toe te voegen aan de selectie. Of Ajax de speler direct wil kopen is nog niet bekend. Ivanovich, die voor 12 miljoen euro de overstap maakte naar Londen, heeft nogal een aardig prijskaartje om de nek hangen. Zijn marktwaarde wordt geschat op 7,5 miljoen met een contract van drie jaar. Een andere optie zou zijn om de speler te huren van de club uit Londen. Het is algemeen bekend dat Chelsea daar niet onwelwillend tegenover staat. Eerder verhuurde de club al Alex en Salcides aan psv, en huurt FC Twente momenteel Rajkovic van de miljoenen club uit Londen.

Bron:europesoccer.nl

Related posts