Luque vreest salarisoffer te moeten doen: ‘Coaches zijn de schuld van mijn falen’

Albert Luque geeft het management van Newcastke United de schuld dat hij niet geslaagd is bij de Engelse club, zo laat hij weten tegenover The Sun. Waar nu, waar Newcastle dat al eerder deed, ook bij Ajax vraagtekens gezet worden over de instelling van de Spanjaard wijst die juist met de beschuldigende vinger naar anderen.

“Het was fout om Deportivo te verlaten voor Newcastle,” aldus Luque. “Vanaf dat moment kwam ik in de slechte periode van mijn carrière en het geluk liet me in de steek. Ik arriveerde bij Newcastle met hoge verwachtingen, maar blessures en de trainers waren direct verantwoordelijk voor mijn falen.”

Luque hoopt nu terug te kunnen keren naar Spanje, maar vreest dat hij flink aan salaris zal moeten inleveren om een terugkeer mogelijk te maken.

Zie ook eerdere berichten:
12-07-2008: ‘Mallorca ziet toch af van Luque’
12-07-2008: ‘Real Mallorca twijfelt nog over Luque’
11-07-2008: ‘Mallorca heeft belangstelling voor Luque’

Related posts