AT5: ‘Ajax wint de strijd om Jonathan Maidana’

Ajax heeft aan het langste eind getrokken in de strijd om Jonathan Maidana, als we AT5 mogen geloven tenminste. Ook Zenit St. Petersburg was in de race om de jonge Argentijn over te nemen, maar deze kiest ervoor om zijn landgenoot Dario Cvitanich te volgen naar Amsterdam.

In de uitzending van 18.00 zou AT5 gemeld hebben dat Ajax de deal had beklonken. Er zou drie miljoen euro moeten worden overgemaakt naar de bankrekening van de Argentijnse grootmacht Boca Juniors. Eerder vandaag zou ook de Argentijnse krant Clarin melding gemaakt hebben van de transfer.

Als de talentvolle Argentijn inderdaad komt dan heeft Ajax de gewenste vervanger voor John Heitinga. Er waren eerder geruchten dat Oleguer en Henrique van FC Barcelona zouden overkomen om de Amsterdamse defensie te versterken. Of deze transfers alsnog worden afgerond is vooralsnog onbekend.

Related posts