Meeuwis: ‘Geen sprake van interesse Ajax’

Marcel Meeuwis heeft ontkend dat er sprake is van enige interesse van Ajax. Deze week deden zich enkele geruchten de kop op dat Ajax de middenvelder van Roda JC naar Amsterdam wil halen. Technisch directeur Martin van Geel ontkende al dat zijn club geïnteresseerd is in Meeuwis (zie bericht ). Ook de speler zelf zegt dat het verhaal niet klopt.

“Op het moment is er geen sprake van enige interesse van Ajax”, sprak de aanvoerder na de wedstrijd voor de camera van RTL. “Ze hebben vorig seizoen bij mijn zaakwaarnemer naar mij geïnformeerd, maar daar is het destijds bij gebleven.”

Marc van Hintum, zaakwaarnemer van de Brabander, bracht de geruchtenstroom op gang door tegenover ELF Voetbal het volgende te melden. “In mei heeft Martin van Geel mij verteld dat ze Meeuwis volgden.” Van Geel ontkende dit echter ten stelligste: “Absolute onzin. Wij volgen zoveel spelers, maar dat betekent niet dat wij interesse hebben.”

Related posts