Duel ook live op internet!!
Voorbeschouwing Ajax-AZ: Aansluiten of afhaken?

Voor Ajax staat zondagmiddag, aanvang 12:30 uur de topper tegen AZ op de kalender. Winst betekent aansluiting behouden met psv dat (weer) zeer zuinig won van FC Groningen (0-2),. Spelen de Amsterdammers in de Arena gelijk tegen de club uit Alkmaar dan loopt het verschil met de koploper voor AZ op tot 8 punten en Ajax 9 punten. Bij AZ maakt Ronald Waterreus zijn debuut onder de lat. Bij Ajax keert Gabri terug na een schorsing en heeft ook Ryan Babel een basisplaats.

Tegenover de terugkeer van Gabri staat dat Henk ten Cate tegen AZ nog geen beroep kan doen op Perez en Sneijder. Beiden zijn nog geschorst. Sneijder zal de laatste wedstrijd schorsing uitzitten tegen AZ. Waarschijnlijk begint Emanuelson daardoor opnieuw als nummer 10, achter de spits. De KNVB heeft scheidsrechter Eric Braamhaar aangesteld als leidsman voor de topper in de eredivisie tussen tussen Ajax en AZ van aanstaande zondag. Hij leidde Ajax dit seizoen een keer, bij de 3-2 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Voorafgaand aan de topper werkten zowel Ajax als AZ vrijdag een besloten training af.

Volg AJAX-AZ ook live gratis via internet!
Zoals velen wellicht al weten is het mogelijk om wedstrijden live via internet te kijken omdat, veelal Chinese, zenders wedstrijden uit onze competitie uitzenden. Ook Ajax-AZ zal op deze manier te volgen zijn! Planet voetbal en GOAL TV zenden de wedstrijd geheel uit! Kijk op Voetbal in beeldOok kan via het forum een link worden gevonden voor een Tele2 sopcast stream (dit is een kleiner scherm maar wel met Nederlands commentaar).

Zet zonder risico 15 euro in op Ajax en win!
Ajax is licht favoriet voor de winst tegen AZ. Voor een overwinning van Ajax wordt 2,2 keer de inleg uitgekeerd. Voor een gelijkspel 3,9 keer en voor een zege van AZ 2,9 keer. Dat betekent ook dat er te verdienen valt met een zege van Ajax. Bij een inleg van 15 euro, 15×2,20= 21,00 euro! Unibet heeft een speciale actie dat als je je via

Related posts