Pienaar wil graag terug naar Ajax

De Zuid-Afrikaan Steven Pienaar heeft het niet naar zijn zin bij Borussia Dortmund. De aanvallende middenvelder verruilde Ajax afgelopen zomer voor zijn huidige Duitse club, maar Pienaar zou graag terug willen keren naar Ajax. Ook denkt de middenvelder over een vroeg einde van zijn carriére vanwege heimwee naar zijn familie in Zuid-Afrika.

Pienaar, die zich in zijn tijd bij Ajax al toonde als een gevoelige speler, geeft aan dat hij graag terug wil naar zijn familie. “Mijn neefje Desmond en mijn beste vriend ‘Poppi’ zijn in een zeer korte tijd achter elkaar overleden. Ik heb het daarom ook moeilijk in Dortmund, en heb niemand om mee te praten”, zegt Pienaar vandaag in het dagblad Metro.

Pienaar noemt Ajax zijn ’tweede huis’, waar hij graag nog eens terug zou willen keren. “Ik wilde eigenlijk helemaal niet weg bij Ajax. Ajax was en is mijn tweede huis. Ondanks dat ik nu hier in Dortmund zit, wil ik ooit nog eens in de Amsterdam Arena voetballen”, aldus Pienaar.

Related posts