‘Kishna ziet Lazio wel zitten, Italianen verhogen bod tot 4 miljoen’

0408gudelj_kishna

Eerder zag hij een transfer naar Real Sociedad niet echt zitten maar Ricardo Kishna heeft volgens de Italiaanse krant La Repubblica wel oren naar de belangstelling van Lazio Roma. De Italianen zouden inmiddels bereid zijn hun bod op de aanvaller te verhogen van 2,5 miljoen naar 4 miljoen euro. Ajax heeft tegenover Ajax watcher Simon Zwartkruis van Voetbal International laten weten dat Lazio Roma zich nog niet formeel bij de club gemeld zou hebben voor Kishna.

Bij Lazio zijn al aardig wat Nederlanders actieff met hoofd opleidingen Joop Leiders en de spelers Stefan De Vrij, Wesley Hoedt en Edson Braafheid.

Bron: La Repubblica

 

Related posts

92 Comments

  1. paullus

    Ik vind het jammer
    Maar dat gelul elke keer met die jongen en rioolrat
    Dus snel verkopen

      1. Remco425

        Niemand, maar dan ook echt helemaal niemand van die leeftijd presteerd constant…

    1. EvdB

      Zo jammer
      Carrière wordt in de knop gebroken
      And all For the love of the money

      1. -buitenkantje rechts-

        Jammer..talentvolle jongen die teveel geprezen is en niet gewend is om er keihard voor te werken.. Zal in het vervolg de knop moeten omdraaien.. Er 200% voor gaan.. Doet hij dat niet voorzie ik slechts een reserverol voor hem weggelegd. Bij welke club hij ook komt.

    2. FrankiC

      Nog één dan:
      Sam Larson
      Wat Kishna betreft: zelden heb ik het bij een (flegmatieke) speler zo moeilijk gevonden om in te schatten hoe goed hij worden kan…. Nu is er gewoon al te lang te veel gedoe, dus verkopen.

        1. FrankiC

          Klopt. Die Tibbling gaat het komend seizoen maken en als dat zo is dan moet dat maar bij Ajax zijn. Maar ik noemde Larson als vervanger voor Kisha….

          1. FrankiC

            Met Schöne strijden voor #10 positie en met Larson voor LB. Er verandert voor hem niet zoveel als Larson Kishna vervangt.

    3. Corr

      Zeker jammer, was die pizza niet zijn zaakwaarnemer was er meer rust bij hemzelf, onze club en FdB..
      Zijn arrogantie is te groot waardoor hij niet z’n kwaliteiten laat zien die hij bezit.. Dus voor meer rust in de club en Fischer als favoriet op die plek lekker verkopen die kishna

  2. -THE BULLDOG-

    Ik zeg gaan met die banaan.
    Ik zie Kishna bij Lazio ook wel zitten. (Letterlijk zelfs).
    4 miljoen voor iemand die niet constant presteert, een hoop problemen met zich mee brengt en nog een 1 jarig contract is niet slecht.
    Laten gaan die jongen en die 4 miljoen cashen zou ik zeggen.

    1. FdB=Ajax

      Ik had liever gezien dat Kishna een nieuw contract had getekend, maar met die Raiola wordt dat een lastig verhaal. Wat jij zegt zit zeker wat in, van dat geld kan je al bijna Sisto kopen (en die wil wel)

      1. jojocoolio

        Wat heeft sisto gepresteerd dan??? 8miljoen voor een kabouter is dat ook niet een beetje overdreven?

    2. Remco425

      Niemand, maar dan ook echt niemand van die leeftijd presteerd constant of heeft constant gepresteerd. Zelfs Messi niet, dus wat wil je nou?

      1. -buitenkantje rechts-

        Het gaat om de instelling waarmee je speelt.. Je reactie als je moet warm lopen langs de kant.. Je houding als je een keer gewisseld wordt.. De arbeid die je verricht op trainingen en in de wedstrijd..

        1. Remco425

          Ik zeg Zlatan toen hij net bij Ajax kwam. Ook een moeilijke jongen. Ook gezeik. Kon er ook niets van volgens velen. En was ook jong.

      2. -THE BULLDOG-

        Jongen toch… Ga Messi aub niet vergelijken met Kishna!! Messi was al zoveel verder op die leeftijd!!
        Maar jij snapt het niet helemaal geloof ik, net als Kishna overigens.
        Als je niet of nauwelijks presteert, hoor je ZEKER NIET in het eerste van Ajax thuis. Hij is niet constant genoeg om bij Ajax op het veld te staan, laat staan bij Lazio.
        Als hij volgens jou niet constant genoeg is, wat doet ie dan bij de beste club van Nederland en wat moet hij dan in hemelsnaam bij Lazio doen?
        Als je zo jong bent moet je al ontzettend blij zijn dat je bij Ajax mag voetballen en praat je niet over een transfer, maar wil je eerst beter worden en geef je alles voor de club.
        Hij loopt naast zn schoenen en is zo vol van zichzelf dat ie het presteren vergeet.
        Deze jongen ziet geld net als Drenthe toendertijd bij Real. Kishna moet zn waffel houden en kei hard werken om beter te worden.
        “Wat wil je nou”? Vroeg je aan mij?
        Ik wil dat ie verkast voor die 4 miljoen. Ik heb mn buik vol van die Kishna en Raiola.

        1. BobbyHaarms

          Ik sluit me hier volledig bij aan. Het is doodzonde van die jongen want ik weet zeker als ie net zo’n instelling als Klaassen of Kuijt zou hebben hij echt kan uitgroeien tot een speler die bij geen 1 topclub zou misstaan…daarom die Kishna nu met gierende banden verkopen als er 4 miljoen voor geboden wordt, want met die pizzabakker in z’n nek blijf je continu gezeik en onrust houden met die blaaskaak

        2. Ajax nr 1

          Ik moet eerlijk zeggen dat de spelers die pizzabakker zelf kiezen als zaakwaarnemer. Dat betekend is die pizzabakker nou zo goed of wil iedereen maar snel geld verdienen. Ik snap die spelers anders ook niet. Als je van voetbal hou kies je niet voor zo’n eikel. Van wie is de pizzabakker nog meer de zaakwaarnemer ik hou mijn hart vast bij de uitslag.

          1. Velibor

            4miljoen is zat voor iemand die nog geen half seizoen gepresteerd heeft en trouwens hier werd ergens gesuggereerd dat Lazio zo’n topclub was maar ik vind dat wel meevallen zeker tov Ajax.

        3. Remco425

          Lees eerst mijn reactie even goed. Ik vergelijk niemand, ik zet alleen mijn standpunt kracht bij.

          1. -THE BULLDOG-

            Ik zeg dat Messi op die leeftijd wel constant presteerde.
            Messi was zoveel verder dan die Kishna nu is.

          2. Remco425

            Dat was hij dus niet. Speelde echt niet iedere wedstrijd fantastisch. Tuurlijk was hij verder, maar daarom vergeleek ik ze ook niet met elkaar. Maar constant was Messi ook niet.

  3. Toppertje

    Lekker laten gaan voor 4 miljoen. Heeft de verwachtingen nog niet waar kunnen maken en gaat dat waarschijnlijk ook niet doen. Daarnaast wordt het met zo’n zaakwaarnemer nooit rustig worden.

  4. timkloppers

    strikkie erom en laat gaan en neem die pizzabakker van een zaakwaarnemer ook mee. vervolgens snel handelen met sisto.

  5. Ajacied1996

    Laat hem lekker oprotten dat probleem kind! Ik zeg Pione Sisto van het geld halen!!!!!

  6. Geroldkohlen

    ik denk dat hij het wel had kunnen laten zien!!! kishna heeft vorig seizoen totaal geen concurrentie gehad!! nu moet hij opboksen tegen fischer, dus nu moet hij aankomend seizoen vol gas geven wilt hij basis staan!!! ik zeg verleng zijn contract tot 2017 kan je dit seizoen nog aankijken, presteert hij niks kan je hem alsnog in de zomer van 2016 verkopen!

    1. FdB=Ajax

      Ja, alleen is er iemand die niet zo’n zin heeft om dat contract te verlengen. En dat is niet Marc Overmars… en dat is ook niet Kishna…

  7. Geroldkohlen

    maar als hij echt weg wilt dan hou je het niet tegen maar dat zou niet slim zijn! maar 4 miljoen is nog steeds te weinig vind ik 7,5 miljoen is hij minstens waard!

  8. War

    Gewoon wegwezen, iemand die met die rioolrat samenwerkt deugd sowieso niet, gaat alleen maar om de poen en zo bijzonder is hij niet, over twee jaar hoor je niets meer

    1. -buitenkantje rechts-

      Mee eens.. Officieel heeft de club zich nog niet gemeld, maar €4 miljoen is een prima bod..

  9. Ajax nr 1

    Kishna Kishna Kishna toch wat een praatjes heb jij toch de club heeft zich nog niet eens gemeld of je begint alweer. Als je werkelijk wil gaan ga dan. Nog geen normaal seizoen gevoetbalt en dan dit pfff. Ga als je zo graag weg wil en ja neem die pizzabakker mee. Je zit echt vol van jezelf nou Kishna sorry hoor maar zo goed ben je nu ook weer niet maar dat ga jij zelf onder vinden daar in Rome als je op de bank mag zitten. Nou jongen veel plezier en met deze instelling had ik je al voor de helft weggedaan. Ik vraag me wel af waarom zoveel spelers die pizzabakker om hun heen willen hebben gaat iedereen dan maar voor het geld.

    1. FdB=Ajax

      Eh, een Italiaans krantje denkt dat Kishna wel oren heeft naar Lazio. Jouw reactie is gebaseerd op aannames.

  10. toon61

    hoppa weer wat miljoenen bijschrijven op de bankrekening ,maar kopen ho maar ,het blijft tot nu toe alleen bij praten ,terwijl ze echt wel weten dat er spelers moeten komen ,frank wilde toch vlug alles geregeld hebben ,dadelijk spelen ze voorronde Cl met een half compleet elftal ,en natuurlijk op de valreep jasper verkopen ,daar zijn ze goed in bij onze club

    1. Ajax nr 1

      Toon61 je krijg van mij gelijk qua centjes bijschrijven op de bank en ook over het gehele verkoop beleid inc aankopen. Maar wat Kishna betreft kan je hem beter laten gaan want je heb helemaal niets aan spelers die ergens anders liever voetballen. Ik heb ergens in november ook al aangegeven ( vermoeden) dat dit allemaal zou gebeuren ik heb toen 9 spelers genoemt die wel eens weg zouden gaan inc Jasper. Tot nu toe dacht ik ook dat v Rhijn,Veltman,Schone erbij zouden zijn zitten. We hebben tot nu toe maar Gudelj,Dijks,Heitinga er bij gekregen om het elftal te versterken. Ik ben het met je eens dat dat te weinig is voor het nieuwe seizoen vooronde CL, competitie,beker en niet te vergeten blessures. Ja Toon61 de spelers zijn beter voor het elftal die gekomen zijn maar het is inderdaad te weinig. Financieel zijn we de gezondste club maar voetballend stel je nog geen ene moet voor in europa. We gaan lijken op een bank. Je leg alleen maar jonge talenten vast maar hoe zit het met aankomend seizoen. Wanneer haken wij Ajax weer af qua voetbal. Het seizoen is nog niet eens begonnen en de problemen stapelen zich nu al weer op niet qua centjes maar voor wat wij Ajax eigenlijk zijn namelijk een gerespecteerde voetbalclub zowel in Nederland als in europa. Nog even en dan is het weer te laat voor aankopen.

  11. AjaxBarcelona

    Ik vrees dat Kishna een probleem krijgt bij Lazio. Het gras groeit daar niet zo mooi als in de Arena. Wat moet hij dan doen als hij zich aan warm drentelen is of op de bank zit. Zandkorreltjes tellen? Alle gekheid op een Riola stokje, beste Kishna ga vooral. Lekker in de luwte uit de drukte voor een paar jaar je broekzakjes vullen en dan naar een of andere tweede divisie club. Het is maar waar je idealen liggen. Voor Ajax is het geen probleem. Het team is vrijwel rond. Als we nog een goede spits kunnen verleiden naar Amsterdam te komen is dat mooi en voor een vleugelspits zie ik ook nog wel ruimte dan. Komen ze niet, ook goed, doen we het met deze mensen. Nood aankopen zijn het slechtste idee. Een kanjer huren die bij een Europese topper niet aan de bak komt, is ook goed dan loopt hij de instroom vanuit de jeugd ook miet in de weg over twee jaar. Kortom Kishna, je doet Ajax geen pijn als je vertrekt, alleen maar jezelf.

    1. -buitenkantje rechts-

      Kishna zal wat moeten doen aan zijn mentaliteit.. Hard moeten werken..dag in dag uit.. Hij moet begrijpen dat 4x een back passeren in een seizoen niet voldoende is.. Als hij die knop kan vinden..die hij moet omzetten.. zie ik het nog wel goed komen.. Maar op dit ogenblik heb ik nog niet de indruk dat hij hard op zoek is naar die knop.

  12. Rene1964

    Precies. Jongens, reageer nou aub niet zo, zoals jullie nu doen. Er wordt veel geschreven in de voetbalwereld, maar minstens de helft is nergens op gebaseerd.

    1. Rene1964

      Zoals zo vaak, komt mijn bericht gewoon onderaan te staan, terwijl ik toch echt reageer op iemand …

  13. Remco425

    ik zou het nog steeds jammer vinden. In z’n 1e wedstrijden heeft hij aangetoond een groot talent te zijn. Hij is nog jong, als we een talent nou voor 1x ff de tijd gunnen, dan kan het een grote worden. Maar als hij zelf ook echt weg wilt, tja….

    1. toon61

      Het is een zeer moeilijk manneke om mee om te gaan ,die zichzelf ook zwaar overschat ,daarbij komt nog die klootzak van een zaakwaarnemer,en de gaos in compleet .

  14. Ramon1

    Hij zal best een goede voetballer worden maar hij heeft het niet vaak laten Zien maar ik zie wel potentie mja met die pizzabakker en we hebben Fischer toch

  15. steddie eddie

    die jongen heeft wel wat qua voetbal maar snel weg met dat over het paard getilde ventje bah

  16. Iwanov

    4 miljoen is een mooi bedrag. Alleen nog een doorverkooppercentage afdingen en mij hoor je niet klagen. Dan moet er wel vervanging worden gehaald(het liefst sam larsson) en niet in laten vullen door de jeugd want die hebben nog niet het niveau voor de eredivisie

    1. AjaxBarcelona

      Sam is in principe ook nog jeugd met slechts één leuk seizoen tot op heden.

          1. Ajax nr 1

            Ja Barcelona dat moet zeker want jij heeft belooft dat we met dit beleid de CL gaan winnen in het seizoen 2016/2017 of ben je dat alweer vergeten :-))

  17. Iceman

    Dat gaat hij niet leuk vinden als Back-up achter Fischer want gaat hij weer janken naar die dikke pizza bakker en dan komt hij weer zeuren bij Ajax. Dus strik er om heen en Bye Bye

  18. Ruben

    We kunnen geen waardige vervangers halen voor 4 miljoen euro. Ik zal hem zeker houden, als hij 1 seizoen goed speelt gaat hij voor 5 keer zo veel weg.

  19. Ramon1

    Je hebt fischer toch en we hebben in jeugd toch nog wel goede linksbuiten is cerny dat niet nou fischer basis en een talent erachter

  20. fjonkman

    Ik vind dit maar een vaag bericht eerlijk gezegd. Lazio zou het bod willen verhogen naar 4 miljoen, terwijl ze nog niet eens hun interesse in Kishna bij de club gemeld hebben??? Zal dus wel een fabeltje zijn denk ik. Deze jongen heeft nog bijna niks van zich laten zien. Is niet eens 4 miljoen waard..

  21. Slingertje.

    Strik erom en wegwezen. Hij zal daar heel snel op de bank of tribune belanden en dan verhuurt worden aan een clubje uit de Serie B.

  22. Pazuzzu

    Lekkere idealen van Kishna, als ALS hij het veld betreed bij die club wordt hij ontvangen met de H groet en zingen ze de hele wedstrijd fascistische liederen. Enge club met een gore aanhang.

  23. 420JEW

    Minooooo Raiola aka Rioolrat aka de pizzabakker.
    Trekker van het geld, verpester der talent.

    1. Ajax nr 1

      Haha volgens mij is het Kishna zelf die de knoop moet doorhakken hoor. Hij kan beter een andere zaakwaarnemer nemen iemand die Kishna eerst vertelt dat hij nog heel hard aan de bak moet. Maarja misschien denkt Kishna wel van even snel geld verdienen en lekker achterover leunen. Maar ook hier zullen we wel weer zien hoe het afloopt.

  24. godenzonen

    zou te mooi om waar te zijn, ik ben toch al geen fan van hem. vind het een mooie vergoeding voor het geduld van de club en supporters.

  25. ajaxfan2002

    van mij mag hij naar lazia dan kan fischer tenminste weer spelen hij is tenminste beter

  26. Litmanen

    Mensen toch allemaal, als je toch 4 miljoen op kan halen voor een speler die vier geslaagde schijnbewegingen heeft gemaakt in zijn eerste hele seizoen bij het eerste, dan ben je toch gek als je dat niet doet?

  27. Ricky

    Hehehe…ik hoor die Kishna nog zeggen…ik wil de beste voetballer ter wereld worden.
    Droom maar lekker verder jonge

Comments are closed.