‘FC Nantes toont belangstelling voor Sigthorsson’

0419ajax-nac_sigthorsson

Kolbeinn Sigthorsson vervolgt zijn loopbaan mogelijk in Frankrijk. FC Nantes lijkt te willen voldoen aan de vraagprijs van 3,5 miljoen die Ajax vraagt voor de transfer van de IJslandse spits, die zijn basisplaats bij Ajax is kwijtgeraakt aan Arek Milik.

Voor Marc Overmars zou de transfer een opluchting zijn omdat de adviseurs van de directie, Theo Van Duivenbode en Tscheu la Ling, hem opdracht hebben gegeven om eerst Sigthorsson te verkopen alvorens er een nieuwe spits kan worden aangetrokken. Sigthorsson staat inmiddels vier jaar onder contract bij Ajax maar kon nooit echt imponeren mede door veel blessureleed. Volgens De Telegraaf staat FC Nantes op het punt om een bod uit te brengen op Sigthorsson.

Bron: De Telegraaf

 

Related posts

79 Comments

    1. De Ajacied

      Mooi voor Sigi
      We moeten niet vergeten dat hij ook hele belangrijke doelpunten heeft gemaakt, alleen het rendement is veel te laag, ik zeg ” succes in France”

  1. jojocoolio

    Doe er nog een strik om ook….. Doei doei dikke doei… Misschien kunnen ze Boilesen er ook bij nemen….

  2. Daanvw

    Hoop dat dit doorgaat, geen Ajax speler. Wel hele belangrijke doelpunten gemaakt. Kolbeinn bedankt, succes in je verdere carrière!!

      1. ACABafca

        Evdb= Eindhoven de beste pannenkoek lul toch niet over een Ajax-speler die ons vaak genoeg gered heeft. Speel jij eens een wedstrijd met de blessures die hij heeft gehad.

        1. ACABafca

          Hoeveel mensen hier ajaxspelers afkraken… K wordt er niet goed van stelletje successupporters..

  3. Daanvw

    Hij heeft te weinig gebracht ja maar toch heb jij vaak op de banken voor hem gestaan toen hij die o zo belangrijke doelpunten maakte. Beetje respect is wel op z’n plaats.

    1. Rickie

      Tijd voor topper psg te zijn ex ajax cied Zlatan heb je dan in de spits is denk ik de beste optie om er voor te zijn zoon beest vergelen sigthorson is hij drie x goliat :p

      1. Remco425

        klopt, heb ook wel een soft spot voor PSG, nog voordat Zlatan er speelde, maar mijn voorkeur voor FCNA heb ik al vanaf de jaren 80

  4. BobbyHaarms

    Helaas niet gebracht wat we gehoopt hadden. Ik ben blij als hij uiteindelijk verkocht wordt dat zeer zeker, maar bedankt voor je doelpunten en je inzet Siggi want daar heeft het zeker niet aan gelegen!

  5. AjaxBarcelona

    Sigi, ik hoop dat het doorgaat voor je. Succes en bedankt en uiteraard ben je voor altijd een Ajacied. Neem de eerste 4 reageerders ajb mee en laat ze op een stil plekje op de Franse Tolweg in het pikkedonker achter. Alvast dank hiervoor.

  6. Ajax nr 1

    Sigi als je naar Nantes gaat wil ik je veel succes wensen. Bedankt voor de belangrijken doelpunten en hoop dat je het daar in Frankrijk wel gaat maken. Je bent een echte prof die nooit loop te klagen en altijd zijn werk probeer te doen. Ook al ben je niet wat Ajax nodig heeft ben ik je voor sommige momenten erg dankbaar. Succes

  7. Spellingskontrole

    Waarom heeft ajax nog steeds niet door dat we al een geweldige spits in huis hebben?Milik heeft al laten zien wat hij kan, en ook bij Polen laat hij mij elke keer weer trots zijn op het feit dat hij ons shirt draagt.
    Dit is nou juist een positie waar we geen versterking nodig hebben. Rond eerst de zaak Dijks eens af of koop een echt goede centrale verdediger.

    En als je een aanvallende versterking wilt, Konoplyanka van dnjepr? Transfervrij en wist zeker te imponeren in de europa league, ook tegen grotere clubs

    1. AjaxBarcelona

      Een spits in je selectie is te weinig. Blessures, schorsingen, overbelasting etc. Zivko heeft zijn kans niet gegrepen toen die er was.

    2. -buitenkantje rechts-

      Heb je gelijk in. Ik denk sowieso dat er niet veel meer bij komt en dat de selectie zo wel rond is. Mensen die denken dat er nog miljoenentransfers aan komen kunnen zich wel eens vergissen. We hebben nu ook een mooi team denk ik met voldoende kwaliteit.

      Voorin Fischer/Kishna, Milik/Zivkovic , El Ghazi/Muric. Middenveld met Gudelj/Sinkgraven/Klaassen/Bazoer Achterin Dijks/Veldman/Heitinga/vd Wiel/ Cillesen.

      Zeker kampioenswaardig en met een beetje gunstige loting kunnen we met dit elftal ook overwinteren in de CL.

      1. Ajax nr 1

        Tot nu toe hebben ze 2 aankopen gedaan Gudelj/ Heitinga. Ik zou er graag nog 1 verdediger dan bedoel ik iemand die er vanaf de eerste minuut staat iemand waar de aanvallers bang voor zijn bij halen. En nog een spits die het Milik moeilijk gaat maken omdat zivko verhuurt gaat worden. Met deze 2 aanwinsten denk ik dat we het niet veel beter gaan doen als afgelopen seizoen. Sommige supporters zijn snel tevreden ik niet sorry hiervoor.

  8. huub

    Overmars, snel handelen. Voordat de houdbaar datum verstreken is. Dus bij elk aannemelijk bod weg ermee.

  9. -buitenkantje rechts-

    Hij heeft zeker belangrijke doelpunten voor Ajax gemaakt.. Helaas waren er ook veel wedstrijden dat ik me groen en geel geërgerd heb aan zijn spel.. Maar heb wel een zwak voor hem. Nooit gezeur, voorbeeldige prof. Succes kerel!

  10. paullus

    Hij werd ook helemaal verkeerd gebruikt
    De man had ballen van de zijkant moeten hebben
    Dan had er echt wel 20 ingeprakt

  11. JCruijff

    Deze speler was weer een voorbeeld hoe Ajax dus scout, niet nadenkt over het type speler en in paniek gehandeld heeft. Ajax had geen buitenspelers die een voorzet gaven en dan heb je dus niks aan een type Sightorsson die voetballend veel tekort komt. Dat is niet zijn fout. Advies: snel verkopen en goed scouten.

      1. SPHAFCA

        Bij jou ook en doe ook maar wat op je mond. Ik denk dat je vrouw dat heerlijk zou vinden

  12. Geroldkohlen

    voor ons zou het ook een opluchting zijn marc! ik breng hem met de kruiwagen als het moet en dan neem ik boilessen ook meteen mee!

      1. Geroldkohlen

        kom ook wel ff langs jou speciaal met de auto ,dan zet ik je met je reet vast op de trekhaak!

  13. ElSalvador

    Het is beter dat hij weg gaat, maar kennelijk zijn de meesten de goaltjes van hem vergeten die Ajax de overwinning hebben opgeleverd. Iets meer respect mag dan ook wel.

  14. -buitenkantje rechts-

    Ooh.. Wisten jullie dat niet? Die komt terug hoor! Haha! Ok ok.. Niet vd Wiel.. maar zijn broertje.. je weet wel.. Ricardo.. Of zit ik er nu weer helemaal naast? 🙂

  15. Ajax-B

    Sigthorsson het is je gegund. Altijd hard werken en nooit zeiken. Kunnen andere spelers nog een voorbeeld aannemen!

  16. Ramon1

    Kom op strik erom kan best slagen bij een subtopper maar niet bij een topclub 3 miljoen is goed strik erom en ik wens hem het beste dan milik in spits maar volgens maar kan Fischer dat ook aardig we zullen zien of we een ervaren spits word aangetrokken als sigi weg is maar ik denk als je milik vol vertrouwen geeft gaat die er echt veel maken maar laat hem dan ook veel wedstrijden in basis staan aub

  17. Gert Ajax

    Als het doorgaat wens ik hem veel succes gaat het niet door heb je een prima 2 e spits.
    Heeft niet altijd aan de verwachtingen voldaan maar is een voorbeeldige prof.

  18. AFCAJasper

    Waar kan ik hem afleveren?? Haha nee dat is te veel gezegd, hij heeft ook zat belangerijke goals gemaakt! Sigthorsson, bedankt voor de bewezen diensten en suc6 bij je nieuwe club(want dit gaat wss wel door want ze willen aan de vraagprijs voldoen) en wij zijn hard gezegd eindelijk van je af.

Comments are closed.