Betweters: ‘Ajax moet Maduro en Heitinga terughalen’ (Incl video)

Maduro1502

De betweters Koert Westerman en Hugo Borst laten in hun wekelijkse praatprogramma weten dat Ajax er goed aan zal doen om Hedwiges Maduro en Johnny Heitinga komende zomer terug te halen naar Amsterdam bij een eventueel vertrek van Niklas Moisander.

Beide heren zijn van mening dat Ajax barst van het talent maar dat het momenteel niet genoeg is mag duidelijk zijn. ‘Maduro kwijnt weg bij PAOK en die moeten ze centraal in de verdediging zetten, hij is sowieso goed genoeg. Dat men Van der Hoorn nog vertrouwen geeft is opmerkelijk en Ajax moet stoppen met het halen van spelers als Duarte. Haal desnoods Heitinga terug, dat zou pas geweldig zijn. Maduro en Heitinga achterin bij Ajax’.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl

Related posts

17 Comments

      1. kLASSE20

        hij is oud en blessuregevoelig dan toch liever van der hoorn en veltman die af en toe foutjes maken want dat doet heitinga ook

    1. Mooi

      Ik zag Maduro en ik hoop als hij komt dat hij wel fit is een afgetraind want ik weet nu niet wat zijn huidige vorm is te lang uit het zicht geweest ik denk nee niet doen

  1. Moosie

    De een is een spartasukkel en de ander is een kakkerlak en die gaan ons wel effe vertellen ie wel en niet teruggehaald moeten orden.En dan zijn er ook nog mensen die dat serieus nemen.westermannetje kan beter vragen waarom het bestuur van feijenooit nog serieus genomen moet worden met een selectie waarvan de duurste spelers op de bank of in de ziekenboeg zitten en gezien de stand op de ranglijst zou ik me smoel al helemaal hebben gehouden.En borst ach de depressieve sukkel denkt ook nog steeds dat hij echt verstand van voetbal heeft hij is al jaren een zielig figuur wat niet verder komt dan azijnpissen en elitair gewauwel met zijn net zo misselijke vriend spaan.

    1. f-side64

      yo moos wat je reactie betreft heb je volkomen gelijk die kakkerlak en die landloper borst kunnen zich beter druk maken om dat clubjes van hun maar als ik mark was of een van zijn collega, s zou ik milik vast leggen N. De Jong halen en tegen frank wil ik zeggen haal ziv bij het 1ste en laat siggi desnoods gratis met 100.0000 euro erbij vertrekken naar fc Oss .

    2. Bansberg04

      Daarom mogen ze mijn inziens wel een mening hebben die ze volgens mij ook goed onderbouwen zo kan het ook niet verder met Ajax.

  2. Jackson

    Wrm. Ervaring is anders aan goed kunnen voetballen. De huidige team moet voor drie seizoenen bij mekaar blijven. Wel met een goeie middenvelder/spelverdeler. Dan worden ze wel een keer kampioen in de CL.

    1. f-side64

      dat is N de Jong ijzersterk fel en meer dan genoeg ervaring bij ac m. blijf je alleen nog voor het geld of in de stad voor de mode verder is het maar armoede wat ac qua voetbal laat zien.

  3. Velibor

    Goed idee, Heitinga en Maduro en De Jong ervoor haha das toch gauw 7 miljoen jaarsalaris excl premies

Comments are closed.