Live Ajax – Go Ahead: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Door alle strubbelingen van de bestuurscrisis bij Ajax zou je bijna vergeten dat er ook gewoon weer gevoetbald gaat worden: Donderdagavond neemmt Ajax het om 21:00uur voor de competitie in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

De wedstrijd tegen Go Ahead Eagles is een belangrijke. Go Ahead is de huidige nummer zeven van de Eredivisie. Met een achterstand van maar vier punten zijn de Deventenaren dan ook een directe concurrent voor Ajax voor de belangrijke vijfde plek. Lange tijd was Ajax in eigen huis bezig aan een perfecte reeks in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles. Van de voorgaande 33 ontmoetingen werden er liefst 31 gewonnen. De overige 2 wedstrijden eindigden in een gelijkspel. Dat waren echter meteen de laatste twee edities. In januari speelden beide ploegen in Deventer tegen elkaar. Met dank aan een uitblinkende Diant Ramaj wist Ajax met veel kunst en vliegwerk uiteindelijk met 2-3 te winnen.

Ajax moet het in ieder geval doen zonder Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Jordan Henderson. Het drietal is nog niet voldoende hersteld van diverse blessures. Sutalo is weer fit en is er dus weer bij. Sosa is ziek dus dat is afwachten. Medic is weer terug na ziekte. Kaplan komt weer terug na zijn schorsing.

Volg ons ook op ons Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts