Live Aston Villa – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt donderdagavond, aanvang 21uur, de return in de Conference League tegen Aston Villa. Vorige week werd het in Amsterdam in een spannende wedstrijd 0-0. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Steven Berghuis reist niet mee met Ajax naar Birmingham, zo laat Ajax weten op de officiële website. De talenten Mika Godts en Silvano Vos zijn wel van de partij in Engeland, evenals Julian Rijkhoff.Tristan Gooijer, die rood kreeg tijdens de heenwedstrijd, is vanzelfsprekend geschorst en blijft in Nederland.

De UEFA heeft Orel Grinfeeld aangesteld als scheidsrechter voor Aston Villa – Ajax. De Israëliër floot nog nooit eerder een wedstrijd van Ajax. Wel had hij eerder de leiding over wedstrijden van PSV en AZ. Ook was Grinfeeld twee keer scheidsrechter bij een interland van het Nederlands elftal.

De verwachting is dat John van ’t Schip zal vasthouden aan zijn vijfmans defensie. Door de schorsing van Gooijer lijkt het logisch dat Devyne Rensch zijn plaats als rechtsbacl zal gaan innemen waardoor Josip Šutalo toch weer een basisplaats zal krijgen, net als afgelopen zondag tegen Fortuna Sittard, toen Rensch ontbrak vanwege een schorsing.

Vermoedelijke opstelling: Ramaj; Rensch, Šutalo, Kaplan, Hato, Sosa; Henderson, Mannsverk, Taylor; Hlynsson,Brobbey.

Volg ons nu ook op ons Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts