Video: Kale en Kokkie zien Ajax opnieuw gelijkspelen

Kale en Kokkie proberen het altijd positief in te zien, maar als Ajax voor de tweede keer zo vroeg in de competitie punten laat liggen hebben ze het moeilijk. “Je moet daar als Ajax gewoon winnen”, aldus Kokkie. Ook Kale ziet het somber in: “Het is eigenlijk te triest voor woorden.” In Limburg kwam het team van Maurice Steijn, die vijf spelers liet debuteren, niet verder dan 0-0. Na het eerdere puntverlies tegen Excelsior staat Ajax nu na drie competitiewedstrijden op vijf punten. “Waar hebben we naar zitten kijken”, vraagt Kale zich af. Kokkie was al teleurgesteld voordat de wedstrijd begon, vanwege de opstelling van Ajax. “Je speelt niet met een rechtsbuiten, dat is gewoon gek.” Kale komt zelfs nog met een pijnlijke conclusie: “Misschien, moet je blij zijn dat je nog een punt meeneemt uit Sittard.”

Related posts