Ajax Vrouwen starten seizoen met overwinning

De Ajax Vrouwen zijn het nieuwe seizoen goed begonnen door de thuiswedstrijd tegen de vrouwen van Fortuna Sittard met 4-0 te winnen. In de eerste helft scoorde Pelova de openingstreffer en het duurde tot diep in de tweede helft voor de wedstrijd werd beslist. Een eigen doelpunt van Van Koot betekende de 2-0 waarna Pelova in de negentigste minuut er 3-0 van maakte. In de extra tijd wist Verhoeve er uiteindelijk nog 4-0 van te maken. Komende dinsdag komen de Ajax Vrouwen opnieuw in actie. Dan spelen ze in de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League tegen Arsenal. De dames trappen om 20:30 uur af in Londen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Kardinaal (46. Van der Most), De Sanders, Doorn, Verhoeve; Spitse, Sabajo (74. Tromp), Pelova; Grant (64. Hoekstra), Leuchter (86. Munsterman), Weerden (74. Noordam)

Related posts