‘Overmars probeerde Blind naar Royal Antwerp te halen’

Marc Overmars heeft onlangsgeprobeerd Daley Blind te verleiden tot een overstap naar Royal Antwerp FC, zo meldt journalist David van den Broeck van Het Nieuwsblad via Twitter. Volgens Van den Broeck, die ook voor het Gazet van Antwerpen werkt, informeerde Royal Antwerp deze transferperiode naar Blind. Overmars zou in zijn zoektocht naar een een speler die de balans op het middenveld kan bewaken, uitgekomen zijn bij Blind. Royal Antwerp zou Blind volgens geruchten financieel zelfs meer kunnen bieden dan Ajax.

Royal Antwerp sprak met het management van Blind, maar concreet werd het nooit Pas als Blind zijn basisplek bij Ajax zou verliezen, zou er te praten zijn over een transfer, aldus de Belgen.

Na komst van Blind vindt Ajax de weg omhoog
Blind speelt sinds de zomer van 2018 voor Ajax en geldt sindsdien als een belangrijke kracht voor de Amsterdamse club. De geboren Amsterdammer, inmiddels 32 jaar oud, was medeverantwoordelijk voor de opmars die Ajax heeft gemaakt sinds de zomer van 2018. Ajax werd sindsdien drie keer kampioen en één keer eerste (in het afgebroken coronaseizoen). Daarnaast doet Ajax het op Europees niveau een stuk beter dan voorheen.

Related posts