Internationals melden zich weer op trainingsveld Ajax

De Ajacieden die na het Eredivisie-seizoen interlands speelden hebben zich woensdag weer gemeld op de Toekomst, zo meldt Ajax via de officiële website. De vakanties zitten er op en de eerste werkdag stond in het teken van verschillende testen en metingen. Met de internationals, die terug zijn van hun vakantie, is de selectie weer compleet en beschikt Alfred Schreuder over een grote groep.

Met alle spelers weer terug gaat de voorbereiding op het seizoen 2022/2023 verder. De Ajacieden spelen nog twee oefenwedstrijden voordat de selectie naar Oostenrijk vertrekt. Op zaterdag 9 juli oefent Ajax vanaf 14:00 uur tegen Lokomotiva Zagreb. Zes dagen later, op vrijdag 15 juli, is KAS Eupen vanaf 15:30 uur de tegenstander. Beide duels zijn live te volgen op Ziggo Sport. Bekijk hier de terugkeer van de internationals op het trainingsveld.

Related posts