Ajax gaat officiële samenwerking aan met Unibet

Ajax heeft Unibet als nieuwe partner gestrikt, zo maakt de club bekend via de eigen website. De samenwerking met Unibet volgt nadat Unibet op 8 juni 2022 een vergunning heeft gekregen voor het aanbieden van online kansspelen in Nederland. Ajax laat weten dat de club en de gokaanbieder zich naast een commercieel partnership ook gaan inzetten voor maatschappelijke projecten, onder meer op het vlak van verantwoord spelen, mentale gezondheid en preventie van sportgerelateerde matchfixing.

We zijn verheugd met Unibet als onze nieuwste partner”, zegt commercieel directeur Menno Geelen. “Unibet staat wereldwijd bekend als voorloper op het vlak van verantwoord spelen. In ons partnership zal dit nadrukkelijke aandacht krijgen. Unibet onderscheidt zich bovendien door een hoogkwalitatief spelaanbod waar fans veel plezier uit halen. Ook dat zullen we met gezamenlijke content en activaties ondersteunen. Daarnaast zullen we ons gaan inzetten voor Unibet Impact.”

Lennart Kessels, General Manager van Unibet Nederland is eveneens trots op de nieuwe samenwerking met Ajax. “Binnen ons partnership investeren we ook in Unibet Impact, een uniek programma gebaseerd op samenwerkingen met partijen uit de top- en amateursport en maatschappelijke organisaties.” De gokaanbier zet met Unibet Impact in op voorlichting over verantwoord spelen, preventie van matchfixing en initiatieven voor supporters. “Specifiek met Ajax willen we ons richten op verantwoord spelen in relatie tot mentale gezondheid”, vertelt Kessels. “De komende periode gaan we onderzoeken hoe we dit exact vorm gaan geven en daarbij ook leren van initiatieven die we elders in de wereld reeds hebben ondersteund. Wij kijken ernaar uit om dit samen met Ajax uit te rollen.”

Unibet is in 1997 opgericht en is actief in diverse landen. Met het verkrijgen van de benodigde vergunning van de KSA (kansspelautoriteit) betreedt de bookmaker nu ook de Nederlandse markt. Binnenkort wordt dan ook de Nederlandse website gelanceerd. Spelers kunnen via Unibet onder meer op een breed scala aan sportwedstrijden wedden en exclusieve online casino spellen spelen.

Related posts