Ajax verplaatst kleedkamermeubel Nouri naar Fanshop

Ajax heeft een blijvende plek gecreëerd voor het kleedkamermeubel van Abdelhak Nouri. Algemeen directeur Edwin van der Sar en de vader van Nouri onthulden dinsdag zijn kleedkamermeubel in de Fanshop.

‘Zoals het bericht over de schikking in februari van dit jaar aangaf zal de band tussen Ajax en de familie Nouri altijd blijven. Niet alleen vanwege de Abdelhak Nouri Trofee, die de familie jaarlijks aan het grootste talent van onze opleiding overhandigt. Ook omdat er is besloten om het rugnummer 34 aan de familie Nouri te geven. Bij Ajax 1 zal nooit meer met rugnummer 34 worden gespeeld, tenzij de familie Nouri en Ajax daar samen een uitzondering voor willen maken. Daarnaast is nu dus in de Ajax Fanshop, naast de hoofdingang van de Arena, het kleedkamermeubel van Abdelhak geplaatst’, zo laat Ajax weten op de website.

Related posts