Ajax Vrouwen naar finale Eredivisie Cup (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben de finale van de Eredivisie Cup bereikt door de vrouwen van PSV in twee wedstrijden te verslaan. Afgelopen donderdag wonnen de Ajax Vrouwen in Eindhoven met 0-2 en vandaag werd er een 3-0 overwinning geboekt op sportpark de Toekomst. Romée Leuchter opende de score en het was Victoria Pelova die in twee minuten tijd een 3-0 voorsprong op het scorebord schoot. Daar bleef het verder bij, ook al hadden de Ajax Vrouwen na rust het beste van het spel. Er werd niet meer gescoord. In de finale treffen de Ajax Vrouwen een lastige tegenstander want op 5 juni wacht de confrontatie met de vrouwen van FC Twente in Enschede.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most (47. De Sanders), Van der Gragt, Doorn, Van de Velde, Spitse, Pelova (63. Sabajo), Noordam (81. Kardinaal), Bakker (63. Tromp), Leuchter, T. Hoekstra (74. Kruize)

Related posts