Ajax wint oefenduel op Curaçao: 1-5

Ajax verblijft momenteel op Curacao en heeft daar in de nacht van vrijdag op zaterdag een oefenduel tegen Team Curacao met 1-5 gewonnen. Ajax kwam nog wel op achterstand na een half uur spelen maar kort daarop scoorde Ihattaren de gelijkmaker. Het was Christian Rasmussen die met twee doelpunten zorgde voor een 1-3 ruststand. In de tweede helft moest Jay Gorter enkele fraaie reddingen brengen maar het was Rasmussen die nog twee keer wist te scoren. Het gelegenheidsteam uit Curaçao stond onder leiding van Dean Gorré en bestond uit Curaçaose spelers die actief zijn op het eiland zelf en Curaçaoënaars die in andere landen voetballen. Ajax sloot met de wedstrijd de trip naar het Caribische eiland af.

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Devyne Rensch, Youri Regeer, Nico Tagliafico, Daley Blind, Davy Klaassen, Steven Berghuis, Kenneth Taylor, Mohammed Ihattaren, Mohamed Daramy, Sebastien Haller

Wissels: Jay Gorter, Youri Baas, Brian Brobbey, Naci Unuvar, Kristian Hlynsson, Christian Rasmussen, Sontje Hansen, Enric Llansana, Anass Salah Edine, Kian Fitz-Jim, Liam van Gelderen

Related posts