Ajax Vrouwen verliezen laatste wedstrijd van FC Twente (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen koploper FC Twente wist de ploeg van Danny Schenkel dat het met tien doelpunten verschil moest winnen van de ploeg uit Enschede om nog kans te maken op de landstitel. In de eerste helft wisten Leuchter en Grant  te scoren en hadden de de Ajax Vrouwen na rust via Pelova een goede mogelijkheid op de 3-0, maar de Ajax-aanvaller zag haar inzet gekeerd worden door de sluitpost van FC Twente. Uit de corner die volgde counterde de ploeg uit Enschede na slordig balverlies van Leuchter. De tegenstoot werd na een strakke voorzet door Stolze gepromoveerd tot doelpunt: 2-1. Daarna kregen de Ajax Vrouwen nog kansen maar het was FC Twente wat nog twee keer wist te scoren en daarmee officieel de landstitel wist te veroveren.

Opstelling Ajax Vrouwen: Van Eijk; De Sanders (79. Kardinaal), Van der Gragt, Doorn, Van de Velde; Spitse, Bakker (68. Hoekstra), Noordam; Grant, Leuchter (85. Tromp), Pelova

Related posts