Ten Hag niet meer mee op trainingskamp naar Curaçao

Erik ten Hag reist deze week niet met Ajax af naar Curaçao, zo laat de vertrekkende Ajax-trainer weten tijdens de persconferentie na Vitesse – Ajax (2-2). Ten Hag zat zondag voor de laatste keer op de bank bij Ajax, voor hij vertrekt naar Manchester United. ‘Morgen is er nog een feest met het personeel, maar ik ga niet mee naar Curaçao. Dat is begrijpelijk denk ik. Er is veel werk te doen daar. Bij iedere club is dat zo. In de staf moet nog een aantal dingen worden georganiseerd en ook in de selectie. Daar gaan we ons vanaf morgen intensief mee bezighouden’, ‘,aldus Ten Hag die dus al direct volop aan de slag gaat voor United. 

Het tijdperk Ten hag is dus ten einde. ‘Dit is het einde van een heel mooie reis die ik bij Ajax heb beleefd, met de spelersgroep, de staf en de directie. Het was geweldig. Het heeft heel veel opgeleverd. Veel titels, maar ook aantrekkelijk voetbal. De identiteit van Ajax is bevestigd en dat geeft een voldaan gevoel.’

Ajax vertrekt aanstaande dinsdag naar Curaçao en verblijft daar tot en met zaterdag 21 mei. De trip is het gevolg van de partnerovereenkomst die Ajax sinds begin 2020 heeft met Curaçao Tourist Board. Ajax speelt op Curaçao een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Curaçao.

Related posts