Ajax speelde niet in nieuwe uittenue wegens leveringsproblemen

ajax-22-23-away-kit-1.jpg (1000×512)

Traditioneel speelt Ajax de laatste uitwedstrijd van het seizoen in het nieuwe uittenue. tegen Vitesse was dat echter niet het geval. Dit was niet omdat hier geen goedkeuring voor was vanuit de KNVB omdat het problemen opleverde in combinatie met het thuisshirt van Vitesse maar omdat er leveringsproblemen bij Adidas zijn, aldus Ajax Life. Ajax speelde daardoor ‘gewoon ‘ in het thuistenue.

Hoewel het nieuwe uittenue niet officieel uit de doeken is gedaan, had Ajax zondagmiddag het wel voor het eerst willen vertonen aan het publiek. Het is nog onbekend of Ajax wel in het nieuwe shirt zal gaan spelen tijdens de oefencampagne op Curaçao. Het tenue, waarvan in april al de gegevens en foto’s uitlekte, schijnt al wel te zien te zijn in verschillende winkels in het buitenland. In Nederland is het echter nog niet in de verkoop. Waarschijnlijk komt Ajax zelf pas tijdens de voorbereiding op het volgende seizoen in actie in het nieuwe uittenue.

Related posts