Kicker: ‘Ajax ziet Leverkusen-aanvaller Paulinho als alternatief voor Bergwijn’

Ajax was afgelopen winter lange tijd dichtbij het aantrekken van Steven Bergwijn. De aanvaller van Tottenham Hotspur staat nog steeds bovenaan het lijstje van Ajax maar er worden nu ook andere namen nadrukkelijk in de gaten gehouden. Volgens Kicker is Paulinho in de smaak gevallen. De 21-jarige buitenspeler van Bayer Leverkusen heeft nog een contract tot volgend jaar zomer en wordt eveneens gevolgd door Sporting Portugal.

Paulinho zou een stuk goedkoper zijn dan Bergwijn. De Braziliaan heeft een contract tot volgend jaar zomer, waardoor hij voor een gereduceerd tarief kan worden overgenomen. Het is niet bekend welk bedrag Leverkusen voor ogen heeft voor de buitenspeler. Transfermarkt schat de waarde van Paulinho momenteel op zo’n slordige elf miljoen euro. De 21-jarige flankspeler draagt al sinds 2018 het shirt van Leverkusen, maar liep onder meer een zware knieblessure op. Dit seizoen was hij geen onbetwiste basisspeler. Paulinho kwam in de Bundesliga 23 keer in actie, waarvan 13 keer als basisspeler. Daarin wist hij vier keer te scoren.

Related posts