Nordin Musampa vertrekt transfervrij naar FC Groningen

AMSTERDAM, 17-01-2022 , Stadium De Toekomst , season 2021 / 2022 , Dutch Football Keuken Kampioen Divisie. (L-R) FC Den Bosch player Jeremy Cijntje, Jong Ajax player Nordin Musampa during the match Jong Ajax – Den Bosch

Jong Ajax-verdediger Nordin Musampa speelt vanaf komend seizoen in de Eredivisie voor FC Groningen. De 20-jarige verdediger komt transfervrij over en heeft een contract getekend voor drie seizoenen met een optie voor een extra jaar, zo meldt De Telegraaf. Musampa kwam bij Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie tot 54 wedstrijden.

FC Groningen grossiert de laatste jaren in oud-Ajacieden. De club nam de afgelopen jaren met Kaj Sierhuis, Deyovaisio Zeefuik en Azor Matusiwa al vaker spelers over van Ajax. „En ook Nordin heeft een goede basis en voorwaarden om een interessante speler te worden voor FC Groningen”, aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus op de website van de Groningers.

Related posts