Onana keert niet terug bij Ajax: Ten Hag stuurt doelman op vakantie

André Onana heeft zijn laatste wedstrijd gekeept voor Ajax. De doelman is door Erik ten Hag op vakantie gestuurd naar zijn geboorteland Kameroen en keert zeer waarschijnlijk niet terug in Amsterdam, weet De Telegraaf. Onana is bezig aan zijn laatste contractuele maanden bij Ajax. Deze zomer maakt hij transfervrij de overstap naar Inter Milaan, waar hij een contract heeft getekend voor vijf seizoenen. De wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (2-1) is de laatste geweest voor Onana in het shirt van Ajax.

Er is al tijden veel te doen om Onana. De doelman keerde na zijn dopingschorsing plots terug onder de lat, maar wist geen overtuigende indruk achter te laten. Bovendien onderhoudt de Kameroener een bijzonder slechte relatie met de aanhang van Ajax, daar hij na de thuiswedstrijd tegen Sparta weigerde de Ajax-supporters te bedanken en in een interview direct na afloop aangaf schijt te hebben aan de fans: ‘fuck them’. Ten Hag passeerde hem vervolgens voor de bekerfinale tegen PSV en gaf de voorkeur aan de teruggekeerde Maarten Stekelenburg. De Telegraaf weet vrijdag te melden dat de dagen van Onana bij Ajax definitief geteld zijn. De doelman is op vakantie gestuurd door Ten Hag.

Related posts