Opstellingen FC Groningen – Ajax

Ajax begint om 16:30 uur aan de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Jurrien Timber is toch fit genoeg om in de basis te starten maar onze strijder Lisandro Martinez moet deze wedstrijd wegens een blessure missen. Erik ten Hag start tegen FC Groningen met Perr Schuurs, Mohammed Kudus en Davy Klaassen in de basis. Antony is geschorst en Edson Alvarez begint op de bank. De Mexicaan veroverde in de nacht van woensdag op donderdag nog een ticket voor het WK in Qatar.

Opstelling FC Groningen: Leeuwenburgh, Dankerlui, Te Wierik, Van Hintum, Meijer, Duarte, El Hankouri, Kasanwirjo, De Leeuw, Larsen, Abraham

Opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Daley Blind, Davy Klaassen, Ryan Gravenberch, Mohammed Kudus, Steven Berghuis, Sebastien Haller, Dusan Tadic

Related posts