Jong Ajax speelt gelijk tegen NAC, debuut Ihatarren

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd in Breda tegen NAC. Nadat eerder dit seizoen de thuiswedstrijd eindigde in een 6-3 overwinning voor de ploeg van Heitinga, zat een dergelijk spektakelstuk er vrijdagavond niet in. NAC begon fel aan de wedstrijd maar Jong Ajax kwam steeds beter in de wedstrijd tot onvrede van het thuispubliek. In de tweede helft was er het debuut van Ihatarren en dat was bijna een droomdebuut maar oog in oog met doelman Olij zag Ihatarren zijn inzet gekeerd. Aan de andere kant moest Raatsie nog tweemaal ingrijpen, maar dat deed hij naar behoren. Zodoende eindigde het duel zonder doelpunten.

Opstelling Jong Ajax: Raatsie; Gooijer (Van der Sloot 77′), Van Gelderen, Musampa, Baas; Warmerdam (Banel 90′), Hlynsson, Fitz-Jim; Martha (Ihattaren 61′), Rasmussen, Ünüvar (Delgado 61′).

Related posts