Leipzig ziet niks in verkoop Brobbey en eist terugkeer

Brian Brobbey vertrok afgelopen zomer bij Ajax en tekende een vierjarig contract bij RB Leipzig, maar al snel werd duidelijk dat de spits snel wilde terugkeren naar Amsterdam. Inmiddels speelt Brobbey op huurbasis bij Ajax maar de kans is groot dat daar op 30 juni een einde aan komt. De jeugdinternational heeft zelf al meerdere malen aangegeven graag definitief terug te keren bij Ajax, maar de Duitsers willen hem het liefst niet zien vertrekken. Oliver Mintzlaff, algemeen directeur van Leipzig, laat weten dat Brobbey tot 30 juni is verhuurd en daarna weer speler is van RB Leipzig. ‘Brian komt net terug van een blessure. Na het seizoen zullen we met hem over de toekomst praten. We zijn er trots op dat we zo’n toptalent voor een langere periode hebben vastgelegd’, aldus Mintzlaff. 

Related posts